جلسه رهبری وزارت زراعت پیرامون آماده‌گی‌ها و برنامه‌های آینده برگزار شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۴ - ۱۴:۵۹
جلسه رهبری وزارت زراعت پیرامون آماده‌گی‌ها و برنامه‌های آینده برگزار شد

۴ دلو ۱۳۹۹
جلسه‌ی رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری درباره‌ی روی دست گرفتن آماده‌گی‌های خرید گندم و علوفه‌ی حیوانی به خاطر احتمالات خشک‌سالی، موج دوم کرونا و آماده ساختن طرح مدیریت آب در مزرعه، برگزار شد.
در این جلسه ابتدا درباره‌ی پیشنهاد خریداری گندم برای ذخایر استراتژیک وزارت زراعت جهت رسیده‌گی به حالات اضطرار و احتمال خشک‌سالی سخن گفته شد. خریداری علوفه‌ی حیوانی جهت جلوگیری از خطرات خشک‌سالی احتمالی بر سکتور مالداری در سال مالی ۱۴۰۰ دیگر موضوع بحث نشست رهبری وزارت زراعت بود. هم‌چنان موج دوم کرونا و آماده ساختن طرح مدیریت آب در مزرعه، از دیگر موضوعات شامل در این نشست بود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۷:۳۶
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از باغ‌های انار ولسوالی ارغنداب ولایت کندهار


۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت کندهار از باغ‌های انار در ولسوالی ارغنداب این ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۲:۵۴
Background image

تحقیقات موفق در فارم تحقیقاتی کوه‌کران ولایت کندهار

۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش

مسئولان ریاست زراعت کندهار می‌گویند فارم تحقیقاتی کوه‌کران این ولایت که در سال ۱۳۹۹ هـ.ش در داخل شهر کندهار و در مساحت ۳۰ جریب زمین اعمار شده است، در بخش‌های مختلف. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۲:۵۰
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از فارم تحقیقاتی کوه‌کران ولایت کندهار


۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت کندهار از فارم تحقیقاتی کوه‌کران این ولایت بازدید و از. . .

بازگشت به خبرها