جلسه رهبری وزارت زراعت در مورد بررسی موضوعات مختلف برگزار شد

naim.rezai
چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۱۶ - ۱۴:۳۲
جلسه رهبری وزارت زراعت در مورد بررسی موضوعات مختلف برگزار شد

۱۶سرطان ۱۴۰۰
جلسه رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به منظور بحث و تصمیم‌گیری‌های جدید در باره موضوعات مختلف از جمله مصرف بودجه انکشافی، مقرره وزارت، نقش کوپراتیف‌ها در زراعت، خریداری تخم اصلاح‌شده و هم‌چنین وجود برخی از مشکلات در پروژه مدیریت محصولات زراعتی، به رهبری داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، برگزار شد.
وزیر زراعت، در این جلسه دیدگاه و نظریات رهنمودی خود را در باره مقرره وزارت زراعت بیان داشته و هم‌چنین هدایت داد تا با درنظرداشت اهمیت کوپراتیف‌ها در انکشاف زراعت و مالداری، ساختار این کوپراتیف‌ها مورد مطالعه و ارزیابی دقیق قرار گیرند. آقای احدی افزود که نقش کوپراتیف‌ها در انکشاف زراعت و مالداری نقش برازنده، فعال و موثر باشد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها