جلسه رهبری وزارت زراعت در مورد بررسی موضوعات مختلف برگزار شد

naim.rezai
چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۱۶ - ۱۴:۳۲
جلسه رهبری وزارت زراعت در مورد بررسی موضوعات مختلف برگزار شد

۱۶سرطان ۱۴۰۰
جلسه رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به منظور بحث و تصمیم‌گیری‌های جدید در باره موضوعات مختلف از جمله مصرف بودجه انکشافی، مقرره وزارت، نقش کوپراتیف‌ها در زراعت، خریداری تخم اصلاح‌شده و هم‌چنین وجود برخی از مشکلات در پروژه مدیریت محصولات زراعتی، به رهبری داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، برگزار شد.
وزیر زراعت، در این جلسه دیدگاه و نظریات رهنمودی خود را در باره مقرره وزارت زراعت بیان داشته و هم‌چنین هدایت داد تا با درنظرداشت اهمیت کوپراتیف‌ها در انکشاف زراعت و مالداری، ساختار این کوپراتیف‌ها مورد مطالعه و ارزیابی دقیق قرار گیرند. آقای احدی افزود که نقش کوپراتیف‌ها در انکشاف زراعت و مالداری نقش برازنده، فعال و موثر باشد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در کابل برگزار شد

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کابل با حضور نمایندگان ریاست احیا و انکشاف دهات، دفتر یونما، سازمان غذا و زراعت ملل متحد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۶
Background image

سفر رئیس زراعت فاریاب به ولسوالی خواجه سبزپوش

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی جان‌مراد وقار رئیس زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب در رأس یک هیئت رسمی به ولسوالی خواجه سبزپوش سفر کرد.
او در جریان این سفر با علما، محاسن‌سفیدان، متنفذین،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۵
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت افغانستان از  فابریکه تولید روغن آفتاب‌پرست در ترکیه

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، در جریان سفر به کشور ترکیه، با رهبری فابریکه تولید. . .

بازگشت به خبرها