جلسه رسیده‌گی به بیجاشده‌گان داخلی ساکن ولایت ننگرهار در وزارت زراعت دایر شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۸/۱ - ۱۲:۴۶
جلسه رسیده‌گی به بیجاشده‌گان داخلی ساکن ولایت ننگرهار در وزارت زراعت دایر شد

جلسه‌ای به منظور رسیده‌گی به بیجا شده گان داخلی ولایت ننگرهار به رهبری مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری دایر شد.
این جلسه به منظور رسیده‌گی به بیجاشده‌گان داخلی ساکن ولایت ننگرهار به سرپرستی مولوی فضل‌الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی سردار محمد شیرزاد رئیس عمومی بیجاشده‌گان داخلی وزارت مهاجرین و عودت کننده‌گان و مولوی گلزرین رئیس عمومی کوچی‌های وزارت سرحدات اقوام و قبایل برگزار شد.
در این جلسه‌ چگونگی حل مشکلات سرپناه برای بی جاه شده‌گان داخلی مسکن گزین در ولایت ننگرهار و همینگونه رسید‌گی به موقع به خواست‌های شان مورد بحث قرار گرفت.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۹ - ۱۴:۳۹
Background image

تطبیق پروگرام وقایوی یوریا اسپری در قریه خوال ولایت بامیان


۲۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان تخنیکی مدیریت عمومی حفظ نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، برنامه وقایوی یوریا اسپری را در قریه خوال مرکز بامیان تطبیق کردند.
در این برنامه،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۹ - ۱۱:۳۳
Background image

تأکید معین زراعت و مالداری بر افزایش سرمایه‌گذاری در سکتور مرغ‌داری

مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، هم‌زمان با مسدود شدن گذرگاه‌های مرزی پاکستان، از اتحادیه مرغ‌داران خواست تا در سکتور مرغ‌داری سرمایه‌گذاری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۹ - ۹:۳۷
Background image

آماده‌سازی پنج جریب زمین برای احداث قوریه‌جات نهال در بغلان


۲۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بغلان پنج جریب زمین را در ساحه باغ اختر بغلان صنعتی برای احداث قوریه‌جات نهال‌های مثمر، غیرمثمر و بوته‌های زینتی آماده کرده است.
این کار. . .

بازگشت به خبرها