جلسه تخنیکی به‌منظور بررسی پروژه کانال زمینداور ولایت هلمند دایر گردید

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۷ - ۱۱:۳۶
جلسه تخنیکی به‌منظور بررسی پروژه کانال زمینداور ولایت هلمند دایر گردید

جلسه تخنیکی به‌رهبری مولوی صدراعظم معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور بررسی و بازنگری پروژه کانال زمینداور ولایت هلمند دایر شد.
در این جلسه مسوولان از وزارت انرژی و آب، اداره محیط زیست، شرکت انکشاف ملی، شورای اقتصادی، وزارت معدن و شماری از رییسان وزارت زراعت اشتراک داشتند.
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری گفت:« کمیته از ادارات مختلف ایجاد و با در نظر داشت مسایل تخنیکی آن به‌طور همه جانبه بررسی شود.»
طرح و دیزاین پروژه کانال زمینداور ولایت هلمند توسط شرکتی انجام شده بود اما به دلایل مختلف تطبیق نشده است، به اساس هدایت کمیسون اقتصادی ریاست الورزا امارت اسلامی افغانستان  قرار است این پروژه دوباره بررسی و کار آن آغاز گردد.
خشک سالی، کم آبی، حق آبه کشور ایران، رسوبات دریاها، بندهای برق و مشکلات تخنیکی از چالش عدم تطبیق و فرا راه این پروژه است.
امارت اسلامی افغانستان در نظر دارد این مشکلات را بررسی و کار تطبیق این کانال را آغاز نماید.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۱۵:۱۷
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت از زمین‌های استردادی و اجاره‌ای در ولایت فاریاب


۱۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئت اعزامی از ریاست عمومی اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌سرپرستی الحاج ملا عبدالظاهر امین، سرپرست ریاست عمومی جیودیزی و کاداستر، به ولایت فاریاب سفر نمود.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۱۱:۵۳
Background image

هیئت وزارت زراعت از غلهٔ ذخیره‌شده در سرپل بازدید کرد

۱۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی قدرت‌الله حقیار، رئیس ذخایر استراتژیک این وزارت، در جریان سفرش به ولایت سرپل از غلهٔ. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۱۰:۴۰
Background image

توزیع ۶۰۰ متریک تن خوراکه حیوانی در شش ولسوالی فاریاب

۱۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع ۶۰۰ متریک تن خوراکه حیوانی (کانسنتریت) در چوکات پروژه اقدامات پیشگیرانه خشکسالی دفتر کمک‌های بشری سازمان ملل متحد، در شش ولسوالی آسیب‌پذیر ولایت فاریاب به. . .

بازگشت به خبرها