جلسه انسجام و هماهنگی کارمندان ریاست عمومی عشر و زکات وزارت زراعت برگزار شد

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۹:۴۵
د عشر او زکات ریاست د کارکوونکو د انسجام او همغږۍ غونډه وشوه

جلسه انسجام و هماهنگی کارمندان ریاست عمومی عشر و زکات وزارت زراعت با حضور ملا آغاجان آخند "حاجی‌سالم" معین مالی و اداری وزارت زراعت دایر گردید.
در این جلسه، مولوی ندا محمد عابد رئیس عمومی عشر و زکات، مولوی محمدعثمان ترابی رئیس امور کنان، روسا، آمران، مدیران و مامورین عشر و زکات و آمرانی از ریاست‌های مالی و حسابی، پلان و پالیسی و احصایه حضور داشتند و پیرامون بهبود و شفافیت جمع‌آوری عشر و زکات بحث و تبادل نظر کردند.
همچنین، مسئولان عشر و زکات گزارش فعالیت‌های سال ۱۴۰۳ خود را ارائه کرده و پلان‌ها، پیشنهادات و نیازمندی‌هایشان را برای سال ۱۴۰۴ مطرح نمودند.
معین مالی و اداری وزارت زراعت از تلاش‌های کارمندان ریاست عمومی عشر و زکات قدردانی کرده و بر بهبود و انسجام در کارها تاکید نمود. وی از کارمندان درخواست کرد که با مردم با رویه نیکو عمل کرده و عایدات خود را به طور منظم و شفاف جمع‌آوری کرده و به حساب حکومت تسلیم نمایند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۳۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه بازدید کرد

۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در جریان بازدید از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه در ناحیه ششم شهر فیض‌آباد، بر رسیدگی به چالش‌های موجود و شامل شدن این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

بازگشت به خبرها