جلسه‌ کمیته مرکزی خریداری گندم مازاد دهاقین با ادارات ذیربط دایر شد 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۷/۱۵ - ۹:۳۹
جلسه‌ کمیته مرکزی خریداری گندم مازاد دهاقین با ادارات ذیربط دایر شد 

جلسه‌ای به رهبری ملا آغاجان آخند « حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت آبیاری و مالداری با حضور مسوولان ادارات مختلف غضو در کمیته مرکزی خریداری گندم مازاد دهاقین در وزارت زراعت برگزار شد.
در این جلسه پیرامون؛ تصدیق قیمت‌های منظور شده جهت خریداری گندم در یازده ولایت، تعین معیار جهت خریداری گندم جمع آوری شده از بابت عشر و زکات، تعین طرزالعمل در ولایات جهت خریداری گندم از دهقانان مستحق، استفاده از لابراتوار تصدیق‌دهی تخم‌های بذری جهت تثبیت کیفیت گندم، ترتیب میکانیزیم جهت انتقال و پرداخت به موقع پول دهاقین، تعین هیئت معاینه و تسلیم گیری در سیلوهای مرکز و لایات، ترتیب طرزالعمل نمونه گیری گندم قبل از تسلیم گیری در سیلوها، انتخاب کمیته جهت تخلیه گندم در سیلوی مرکز و ترتیب فارمت قرار داد جهت دریافت خدمات ترانسپورتی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
ر اساس حکم عالیقدر امیرالمومنین حفظه الله کمیته به سرپرستی ملاآغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت توظیف شده است که گندم مازاد دهاقین را خریداری و در سیلوها ذخیره نمایند تا در موقع اضطرار یا بلند رفتن قیمت گندم یا آرد در بازار دوباره به بازار عرضه و  قیمت گندم کنترول گردد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۵:۳۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت کندز برای بررسی کاهش نرخ پنبه

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور بررسی علت‌های کاهش نرخ پنبه و جلوگیری از زیان دهقانان، هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی مصباح‌الدین مستعین،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۳۷
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت پنجشیر برگزار شد

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پنجشیر به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار گردید.
این نشست با تلاوت آیاتی از کلام‌الله. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۲۰
Background image

آغاز سروی نیازسنجی برای طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی در تخار

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار سروی نیازسنجی جهت طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی را در ولسوالی‌های دشت‌قلعه و درقد آغاز کرد.
این سروی به تاریخ ۱۷ و ۱۸ عقرب. . .

بازگشت به خبرها