جلسه‌ی پروژه‌ی اضطراری زراعت و مصونیت غذایی: پیرامون مسایل تخنیکی و تطبیقی، بحث و توافق ابتدایی شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۵/۱ - ۱۱:۴۷
جلسه‌ی پروژه‌ی اضطراری زراعت و مصونیت غذایی: پیرامون مسایل تخنیکی و تطبیقی، بحث و توافق ابتدایی شد
جلسه‌ی پروژه‌ی اضطراری زراعت و مصونیت غذایی:
پیرامون مسایل تخنیکی و تطبیقی، بحث و توافق ابتدایی شد
۱ اسد ۱۳۹۹
جلسه‌ای به رهبری حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، با بحث تخنیکی درباره‌ی آغاز پروژه‌ی اضطراری زراعت و مصونیت غذایی، برگزار شد. این جلسه با حضور نماینده‌گان بانک جهانی و وزارت مالیه برگزار شده بود.
در این جلسه، بحث ابتدایی درباره‌ی فعالیت‌های آینده‌ی پروژه‌ی جدید صورت گرفت و قرار شد در آینده تفاهم‌نامه‌ی آغاز کار این پروژه، به امضا برسد و کار آن آغاز شود.
تطبیق پروژه‌ی اضطراری زراعت و مصونیت غذایی، به ارزش ۱۰۰ میلیون دالر و به خاطر مهار تأثیرات منفی کووید-۱۹ یا ویروس کرونا در سکتور زراعت به زودی آغاز می‌شود.
کار کردن در آب‌ریزه، ساختن شبکه‌های آبیاری، توزیع تخم‌های اصلاح‌شده برای افزایش حاصل گندم و سایر کارهای عمرانی و توسعه‌ای، از جزییات کاری پروژه‌ی اضطراری زراعت و مصونیت غذایی است.
در این نشست، در مورد فعالیت‌هایی که مد نظر است، در پرنسیب توافق شد.
در چارچوب پروژه‌ی اضطراری زراعت و مصونیت غذایی، توزیع تخم‌های اصلاح‌شده برای افزایش حاصلات گندم در ۳۴ ولایت صورت می‌گیرد و سایر فعالیت‌ها، نظر به ظرفیت هر ولایت، عملی می‌شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۸:۸
Background image

توزیع بسته‌های سولر میوه‌خشکن برای ۶۵ باغدار در ولسوالی شینواری ولایت پروان

۴ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان می‌گوید که در ادامه برنامه‌های حمایتی از باغداران، برای ۶۵ تن از دهاقین واجد شرایط در ولسوالی شینواری بسته‌های سولر میوه‌خشکن. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳ - ۱۷:۲۲
Background image

آغاز کمپاین دواپاشی و آگاهی‌دهی عامه برای جلوگیری از بیماری کانگو در کنر

۳ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش

۷ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کنر، با همکاری کمیته هالند، کمپاین گسترده دواپاشی و از بین بردن پرازیت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳ - ۱۶:۳۱
Background image

تجلیل از روز مزرعه در فارم تحقیقاتی بینی‌حصار کابل

۳ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روز مزرعه با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، شماری از استادان، محققان و متخصصان سکتور زراعت و مالداری در فارم تحقیقاتی. . .

بازگشت به خبرها