جلسه‌ی به منظور مدیریت بهتر زمین‌های استرداد شده از غصب برگزار شد 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۵/۱ - ۱۰:۱۰
غصب څخه د راګرځول شویو ځمکو د ښه مدیریت په پار غونډه دائره شوه 

جلسه‌ی به رهبری مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور مدیریت بهتر زمین‌های که از نزد غاصبین بازپس گرفته شده است برگزار شد.
در این جلسه چگونگی جلوگیری از غصب، استرداد زمین‌های که غصبی تثبیت گردیده و استفاده بهتر از آن از طریق اجاردهی برای سکتور خصوصی به بحث گرفته شد.
این جلسه با حضور داشت رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، رییس اراضی ولایت کابل، رییس تصفیه و رییس اجاره‌دهی وزارت زراعت در معینت مالی و اداری برگزار شده بود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۴:۲۴
Background image

آغاز کمپاین بهاری نهال‌شانی در کندهار

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی برای سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار به‌گونه رسمی آغاز شد.
در این مراسم، مولوی عبدالرشید. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۹
Background image

جلوگیری از انتقال ده‌ها رأس گاو قاچاقی از پاکستان به کندهار

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند که نیروهای امنیتی ولسوالی سپین بولدک از قاچاق ۴۶ رأس گاو از پاکستان به کندهار جلوگیری کرده‌اند.
به گفته مسئولان،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۷
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بدخشان

۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهاری سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با حضور مسئولان امارتی، نمایندگان موسسات. . .

بازگشت به خبرها