جلسه‌ی بررسی تشکیل پیشنهادی سال ۱۴۰۰ برگزار شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۵ - ۹:۵۵
جلسه‌ی بررسی تشکیل پیشنهادی سال ۱۴۰۰ برگزار شد

۴ حوت ۱۳۹۹
جلسه‌ای درباره‌ی تشکیل سال مالی ۱۴۰۰ وزارت زراعت با اشتراک داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و معینان این وزارت برگزار شد. در این جلسه، تشکیل پیشنهادی سال مالی ۱۴۰۰ وزارت زراعت ‌توسط وزیر زراعت تایید شد.
این تشکیل پیشنهادی برای سال ۱۴۰۰ مالی، شامل هفت هزار و ۵۰۶ بست است.
در آغاز این نشست، محمدطاهر ایوب رییس منابع بشری وزارت زراعت درباره‌ی تشکیل پیشنهادی سال مالی ۱۴۰۰ وزارت زراعت و تفاوت‌های آن نسبت به سال‌های مالی ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹، با ارائه پریزنتیشن، معلومات ارایه کرد. رییس منابع بشری وزارت زراعت گفت که در سال مالی ۱۴۰۰، تشکیل وزارت زراعت از مرکز به ولایت‌ها و از مرکز ولایت‌ها به ولسوالی‌ها تنظیم شده است.
پس از آن، داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری گفت که تشکیل وزارت بیش‌تر به سوی مسلکی‌شدن روان است و در آن، سال‌به‌سال به مسلکی‌سازی بیش‌تر توجه می‌شود.
وزیر زراعت گفت که بیش‌ترین تلاش وزارت زراعت این است که از مرکز به سطح ولسوالی‌ها برود و تشکیل ما دهقان‌محور باشد. آقای احدی گفت که تشکیل وزارت باید از نظر وظیفه‌ای نیز، دارای معقولیت باشد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۲۸
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان برگزار شد

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان با حضور مولوی روح الله روحانی رییس زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت  در دفتر ریاست زراعت برگزار گردید.
در آغاز نشست، آیاتی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۲:۲۷
Background image

نمایشگاه محصولات و تولیدات داخلی در فراه افتتاح شد

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مراسم افتتاحیه نمایشگاه محصولات و تولیدات داخلی کشور در ولایت فراه  به‌هدف حمایت و رشد تولیدات داخلی، جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید، تقویت خودکفایی صنعتی و ترویج فرهنگ. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۹:۴۱
Background image

جلسه ماهوار سکتوری زراعت و انکشاف دهات دایکندی برگزار شد

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه ماهوار سکتوری زراعت و انکشاف دهات در دفتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری دایکندی، تحت ریاست مولوی عبدالصمد مقبول رییس زراعت، آبیاری و مالداری و با اشتراک نمایندگان. . .

بازگشت به خبرها