جلسه‌ای جهت بررسی ‌ فرصت‌های سرمایه گذاری در سکتور زراعت و مالداری برگزار شد 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۳/۱۳ - ۱۶:۳
د کرنې او مالدارۍ په سکتور کې د پانګونې د فرصتونو ارزونې په موخه غونډه دائره شوه

۱۳ جوزا ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه‌ای جهت بررسی فرصت‌های موجود سرمایه گذاری در سکتور زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسوولان کمیسون اقتصادی معاونیت اقتصادی ریاست الوزرا و متخصصین وزارت زارعت در ریاست پلان و پالیسی این وزارت برگزار شد.
این جلسه که به منظور بررسی فرصت‌های موجود سرمایه گذاری در سکتور‌های زراعت و مالداری برگزار شده بود در آن  پیرامون پروژهای دارای اولویت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و چگونگی تطبیق آن از سوی امارت اسلامی افغانستان و یا سکتور خصوصی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
در این جلسه همچنان پیرامون تقویت هماهنگی و همکاری میان مسوولان وزارت زراعت و کمیسون اقتصادی معاونیت اقتصادی ریاست الوزرا امارت اسلامی افغانستان به منظور تطبیق بهتر پروژهای زیربنایی در سکتور زراعت و مالداری صحبت گردید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۳۷
Background image

توزیع کمک‌های زراعتی و باغداری برای ۱۴۸ دهقان مستحق در ولایت فراه

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ جمادى‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه در همکاری با مؤسسه «CHA» و با تمویل برنامه جهانی غذا (WFP)، کمک‌های مختلف زراعتی و باغداری را برای. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۱۲
Background image

آغاز روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم برای ۱۵۰۰ دهقان در ولسوالی کوزکنر ولایت ننگرهار

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ جمادى‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار در همکاری با اداره زراعت و غذای سازمان ملل متحد (FAO) و با همکاری تخنیکی مؤسسه "نوی مشورتی و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۴:۲۸
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت بلخ به هدف بررسی علل کاهش نرخ پخته و زیان دهاقین

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور بررسی عوامل کاهش نرخ پخته و یافتن راه‌حل‌های مؤثر برای جلوگیری از زیان دهاقین، مولوی مصباح‌الدین مستعین، رئیس توسعه غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در. . .

بازگشت به خبرها