جلسه‌ای به منظور نهایی‌سازی طرزالعمل اجاره‌دهی زمین و انتقال ملکیت به مهاجران برگزار شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۵ - ۱۰:۳۵
جلسه‌ای به منظور نهایی‌سازی طرزالعمل اجاره‌دهی زمین و انتقال ملکیت به مهاجران برگزار شد

جلسه کمیته انتقال ملکیت و اجاره‌دهی زمین‌ کمیسون عالی رسیده‌گی به مشکلات مهاجرین به سرپرستی مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت و عضویت نماینده‌گان از وزارت‌های مالیه، مهاجرین و عودت‌ کننده‌گان و اداره امور به منظور نهایی سازی طرزالعمل اجاره دهی و انتقال ملیکت به مهاجرین در وزارت زراعت برگزار شد.
در این جلسه در رابطه به نهایی سازی طرزالعمل کاری کمیته اجارده‌دهی زمین و انتقال ملکیت به مهاجرین  بحث و تبادل نظر صورت گرفت. اعضای جلسه نظریات خویش را پیرامون چگونگی انتقال و تصفیه زمین بیان نموده و خواستار تطبیق آن شدند.
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در این جلسه پیرامون مسوولیت‌های کاری کمیته اجاردهی زمین و انتقال ملکیت به مهاجرین صحبت نموده و نظریات خویش را جهت بهبود طرزالعمل و چگونگی انتقال ملکیت به مهاجرین  با مسوولان تهیه طرزالعمل بیان کرده و خواستار تسریع روند شد.
کمیته انتقال ملکیت و یا اجاره دهی زمین تحت اثر کمیسون عالی رسیده‌گی به مشکلات مهاجرین مطابق به حکم امیرالمومنین حفظه الله ایجاد و تلاش‌هایش را جهت رسیده‌گی به امور مهاجرین بازگشت کننده اجباری  از پاکستان و سایر کشور های انجام می‌دهد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۱
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید کرد

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
شفیق‌الله حفیظی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید و روند فعالیت‌ها و برنامه‌های جاری این مرکز را بررسی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۱۶
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با داکتر فریدون مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان، بر تداوم. . .

بازگشت به خبرها