جلسه‌ای به منظور بازاریابی  برای محصولات داخلی در نمایشگاه قطر برگزار شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۷/۱۸ - ۱۵:۲۰
جلسه‌ای به منظور بازاریابی  برای محصولات داخلی در نمایشگاه قطر برگزار شد

۱۸ میزان ۱۴۰۲ 
مفتی عبدالرحیم شاهد رییس  توسعه سکتور خصوصی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که به منظور اشتراک در نمایشگاه بین الملی قطر عازم کشور قطر گردیده جلسه‌ای را با تجار و شرکت دارن افغان مقیم قطر برگزار کرد.
این جلسه به منظور بهبود امور بازاریابی محصولات زراعتی در غرفه‌های محصولات زراعت افغانستان در نمایشگاه بین الملی  قطر برگزار شد که در آن تاکید بر دریافت بازار مناسب جهت فروش محصولات داخلی مخصوصا محصولات زراعتی کشور صورت گرفت.
در این جلسه رئیس سکتور توسعه سکتور خصوصی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری همچنان بر نمایش بهتر محصولات داخلی کشور تاکید کرده و از تجار و شرکت دارانی که در نمایشگاه بین الملی قطر به نماینده گی افغانستان اشتراک نمودن خواست تا تمام معیاری های لازم را جهت به نمایش گذاشتن محصولات زراعتی در نظر گیرند و تلاش نمایند با بازاریابی خوبی برای محصولات داخلی کشور انجام دهند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۷:۲۰
Background image

برگزاری برنامه دیدار تجار با تجار در نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۵ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه دیدار تجار با تجار (B2B) در جریان  سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل برگزار گردید.
این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۶
Background image

تکمیل پروژه اعمار چکدم خاکی در ولسوالی خواجه‌موسی فاریاب

پروژه اعمار یک باب چکدم خاکی در قریه غارتپه مربوط ولسوالی خواجه‌موسی ولایت فاریاب با موفقیت تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد. این پروژه با هدف مدیریت منابع آبی، جلوگیری از فرسایش خاک،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۴
Background image

توزیع کمک‌های پروژه انکشاف معیشت و مصئونیت غذایی برای مالداران در زنده‌جان

روند توزیع کمک‌های پروژه انکشاف معیشت و مصئونیت غذایی برای مالداران نیازمند در ولسوالی زنده‌جان ولایت هرات، تحت نظارت کارمندان ریاست زراعت، به‌گونه شفاف و موفقانه انجام شد.
این کمک‌ها. . .

بازگشت به خبرها