تکمیل و تحویل کشمش خانه‌ها و ذخیره خانه‌های محصولات زراعتی در ولایت غزنی

user-admin
شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۸:۳۰
غزني ولایت کې د ممیزخونو او زېرمتونونو د جوړېدو چارې بشپړې او مستفیدینو ته وسپارل شوې

بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی، با همکاری پروژهٔ NRC، در این ولایت ۳۰ باب کشمش خانه  و ۲۰ باب سردخانهٔ نگهداری پیاز و و کچالو  با سیستم «صفر انرژی» ساخته شد.
این پروژه‌ها در مرکز ولایت غزنی و ولسوالی‌های ده‌یک، اندړ، ناوه و مالستان عملی گردیده و تیم تخنیکی پس از ارزیابی، تکمیل این تأسیسات را تأیید نمود.
مسئولان ریاست زراعت غزنی گفتند که این تأسیسات به منظور جلوگیری از ضایعات محصولات زراعتی، حفظ کیفیت تولیدات و افزایش درآمد دهقانان ساخته شده‌اند.
باغداران و مستفیدین از تکمیل این پروژه‌ها ابراز خرسندی کرده و خواستار ادامهٔ پروژه‌های مشابه و مفید در بخش زراعت شدند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها