تکمیل سروی و شناسایی دهقانان واجد شرایط برنامه توزیع تخم سبزیجات و کیت‌های خشاوه در ولسوالی بهارک

qiam_amin
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۹:۴۹
تکمیل سروی و شناسایی دهقانان واجد شرایط برنامه توزیع تخم سبزیجات و کیت‌های خشاوه در ولسوالی بهارک

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

روند سروی و انتخاب دهقانان واجد شرایط برنامه توزیع تخم سبزیجات و کیت‌های خشاوه، از سوی دفتر میشن ایست با هماهنگی ریاست زراعت ولایت بدخشان در ولسوالی بهارک تکمیل گردید.

این سروی از تاریخ اول الی هفتم ماه دلو سال جاری در ۱۴ قریه ولسوالی بهارک به‌صورت همه‌جانبه انجام شد و هدف آن شناسایی و انتخاب دهقانان مستحق مطابق معیارها و طرزالعمل تعیین‌شده برنامه بود. تیم‌های سروی با حضور در ساحه، معلومات لازم را از دهقانان جمع‌آوری نموده و وضعیت زراعتی، نیازمندی‌ها و ظرفیت‌های آنان را مورد بررسی قرار دادند.

در نتیجه این سروی، تعداد ۱۰۲۵ نفر دهقان واجد شرایط شناسایی و شامل لست نهایی مستفیدین گردیدند. این لست پس از بررسی و تأیید نهایی، برای تطبیق مراحل بعدی برنامه آماده شده است.

بر اساس تعهد دفتر میشن ایست، قرار است در آینده نزدیک روند توزیع تخم سبزیجات و کیت‌های خشاوه به دهقانان مستفید مطابق پلان ترتیب‌شده عملی گردد. تطبیق این برنامه نقش مؤثری در بهبود تولیدات زراعتی، تقویت معیشت دهقانان و حمایت از سکتور زراعت در ولسوالی بهارک خواهد داشت.

ریاست زراعت ولایت بدخشان ضمن قدردانی از همکاری دفتر میشن ایست، آمادگی خویش را برای ادامه همکاری‌ها و نظارت از روند تطبیق این برنامه اعلام کرده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۲:۳۹
Background image

کشت آفتابگردان در ۳۰۰ هکتار زمین در بلخ؛ پیش‌بینی می‌شود حدود ۶۰۰ تُن حاصل به دست آید

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ می‌گویند که در سال جاری، در حدود ۳۰۰ هکتار زمین زراعتی در این ولایت آفتابگردان کشت شده و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۱:۴۳
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ننگرهار به منظور مدیریت بهتر پروژه‌های زراعتی و مالداری و حل مشکلات

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با رهبری یک هیأت تخنیکی به ولایت ننگرهار سفر کرد.
هدف از این سفر، بررسی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۹:۵۴
Background image

بیش از ۹۰۰ دهقان در هشت ولسوالی کندهار از تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی مستفید شدند

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی سازمان خواربار و زراعت ملل متحد (FAO) و همکاری تخنیکی مؤسسه KRO، برای ۹۰۵. . .

بازگشت به خبرها