تولید نزدیک به سه میلیون جلد پوست حیوانات در سال ۱۳۹۹

naim.rezai
پنجشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۹ - ۱۰:۲۴
تولید نزدیک به سه میلیون جلد پوست حیوانات در سال ۱۳۹۹

۱۹حمل ۱۴۰۰
آمارهای ریاست احصاییه و معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، نشان می‌دهد که در سال ۱۳۹۹ خورشیدی، دو میلیون و ۷۸۴هزار و ۲۱۸ جلد پوست حیوانات مختلف در سراسر کشور تولید شده است.
ولایت‌های هرات، سرپل، غزنی، پروان، بغلان، فاریاب، کندز، کندهار و فراه از تولید کننده‌گان اصلی پوست حیوانات در کشور هستند.
گوسفند قره‌قل، گاو، گوسفند، بز و روباه، از جمله حیواناتی می‌باشند که از پوست آن‌ها بیشترین استفاده صورت می‌گیرد.
گوسفند قره‌قل دارای پوست مرغوب است و علاقمندان زیادی دارد. گوسفند قره‌قل بیشتر در شمال کشور پرورش داده می‌شود.
در گذشته کلاه قره‌قل نماد بزرگی شخصیت یک فرد را نشان می‌داد و بیشتر بزرگان قومی از آن استفاده می‌کردند. کلاه قره‌قلی از مشهورترین صنایع دستی افغانستان است اما استفاده از کم‌تر شده است.
از پوست حیوانات به مقاصد مختلفی از جمله در چرم‌سازی استفاده می‌شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۰:۱۸
Background image

توزیع تخم سبزیجات برای دهاقین در دایکندی

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک مؤسسه خیریه بشری، برای شماری از دهاقین در مرکز این ولایت تخم‌های سبزیجات توزیع نمود.
در این روند، برای هر دهقان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۰:۱۸
Background image

فرصت محدود است؛ غرفه‌ها اندک می‌باشند، پس بشتابید!

سرمایه‌گذاران و متشبثین بخش زراعت و مالداری می‌توانند با استفاده از این فرصت ویژه، تولیدات خویش را معرفی نموده و به بازار عرضه کنند. حضور در این نمایشگاه، بستر مناسبی را برای بازاریابی،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۹:۳۸
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی راغستان ولایت بدخشان

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی راغستان ولایت بدخشان  از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن  ولسوالی آغاز گردید.
این کمپاین به اساس هدایت ولسوال راغستان راه. . .

بازگشت به خبرها