تولید عسل در کاپیسا به حدود ۲۷ تن رسید

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۷ - ۱۵:۲۸
تولید عسل در کاپیسا به حدود ۲۷ تن رسید


۱۷ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا می‌گوید که میزان تولید عسل در کاپیسا امسال به ۲۶.۹ تُن رسید.
همایون حبیب، رییس زراعت ولایت کاپیسا می‌گوید که در سطح این ولایت ۱۲۴ زنبورداری فعالیت می‌کنند که از کل این زنبورداری‌ها امسال ۲۶.۹ تُن عسل تولید شده است.
به گفته‌ی آقای حبیب، در ۱۲۴ زنبورداری در کاپیسا، پنج هزار و ۳۸۰ خانواده‌ی زنبور عسل پرورش می‌یابند. او افزود که سال به سال فارم‌های پرورش زنبور عسل بیش‌تر می‌شود. زنبورداری در محمودراقی مرکز و بیش‌تر ولسوالی‌های کاپیسا جریان دارد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۵۴
Background image

توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن خوراکه برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در تخار

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن متریک خوراکه مرغ برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در ولایت تخار، از سوی مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز – افغانستان، در هماهنگی با ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

ایجاد اتحادیه لبنیات در تخار؛ گامی برای انسجام و توسعه سکتور لبنیات

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست مشورتی ایجاد اتحادیه لبنیات با اشتراک ۵۲ تن از لبنیات‌فروشان و پروسس‌کنندگان محصولات لبنی شهر تالقان و ولسوالی‌های همجوار، به هدایت ریاست عمومی خدمات مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

افزایش بی‌سابقه تولید عسل در کندهار؛ ۴۴.۴ تُن عسل در فصل بهار تولید و به بازار عرضه شد

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، در فصل بهار سال ۱۴۰۵ خورشیدی، تولید عسل در این ولایت در مقایسه با مدت مشابه سال. . .

بازگشت به خبرها