توزیع ۹ قلم مواد غذایی تازه برای خانواده‌های نیازمند در جوزجان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۲۲
توزیع ۹ قلم مواد غذایی تازه برای خانواده‌های نیازمند در جوزجان

۱۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان با همکاری موسسه دبلیو اچ اچ، ۹ قلم مواد غذایی تازه را برای ۳۰۰ خانواده نیازمند در ولسوالی‌های درزاب و قوش‌تپه توزیع کرد.
مسئولان این ریاست گفته‌اند که از این میان، برای ۱۵۰ خانواده در قریه‌های ولسوالی درزاب و ۱۵۰ خانواده دیگر در قریه‌های ولسوالی قوش‌تپه مواد غذایی توزیع شده است.
در این کمک‌ها برای هر خانواده سیب، کیله، رومی، بادرنگ، شیر، تخم مرغ، گوشت مرغ، زردک و پالک در نظر گرفته شده بود که با حضور کارمندان فنی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و نمایندگان ولسوالی‌های یادشده توزیع شد.
مسئولان هدف از این اقدام را رسیدگی به مشکلات خانواده‌های آسیب‌پذیر و حمایت از افراد بی‌بضاعت عنوان کرده‌اند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۷:۳۳
Background image

دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با رئیس و کارمندان ریاست زراعت بادغیس

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت بادغیس با رئیس و کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت دیدار کرد.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۷:۳۳
Background image

در ۱۶ ولایت کشور ۴۰۰ قطعه نمایشی شالی ایجاد و تطبیق شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست توسعه غله‌جات و نباتات صنعتی ریاست عمومی ترویج زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در چارچوب برنامه‌های انکشافی و ترویجی سال ۱۴۰۵، ۴۰۰ قطعه نمایشی شالی را در ۱۶. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۱:۵۵
Background image

جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار برگزار شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار، به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، با حضور نماینده ریاست اقتصاد، آمرین بخش‌های. . .

بازگشت به خبرها