توزیع ۶۹۶ تُن تخم اصلاح‌شده گندم به دهقانان تخار آغاز شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۳ - ۱۳:۴۰
توزیع ۶۹۶ تُن تخم اصلاح‌شده گندم به دهقانان تخار آغاز شد


۳ قوس ۱۳۹۹
مسوولان ریاست زراعت تخار می‌گویند که روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم را در مرکز و تمام ولسوالی‌های ولایت تخار آغاز کرده‌اند. قرار است در این روند، ۶۹۶ تُن تخم اصلاح‌شده گندم برای ۱۳ هزار و ۹۲۰ دهقان واجد شرایط در این ولایت توزیع گردد.
برای هر دهقان یک بوجی ۵۰ کیلویی گندم بذری اصلاح‌شده برای دو جریب زمین، به صورت سب‌سایدی توزیع می‌گردد.
وزارت زراعت ۶۰ درصد بهای این بذرها را می‌پردازد و دهقانان تنها با پرداخت ۴۰ درصد قیمت آن، صاحب تخم اصلاح‌شده می‌شوند. هم‌چنان قرار است برای دو هزار دهقان دیگر نیز ۱۰۰ تُن گندم اصلاح‌شده و ۱۰۰ تُن کود کیمیایی یوریا و هم‌چنان ۱۰۰ متریک تن کود  دی‌امونیم‌فاسفیت «DAP» در تالقان مرکز و ولسوالی بنگی ولایت تخار توزیع گردد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۸:۳۰
Background image

تکمیل و تحویل کشمش خانه‌ها و ذخیره خانه‌های محصولات زراعتی در ولایت غزنی

بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی، با همکاری پروژهٔ NRC، در این ولایت ۳۰ باب کشمش خانه  و ۲۰ باب سردخانهٔ نگهداری پیاز و و کچالو  با سیستم «صفر انرژی» ساخته شد.
ا. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۸:۱۵
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار: تولید روغن زیتون ۴۰ درصد افزایش یافته است

شرکت زراعتی وادی ننگرهار روند پروسس روغن زیتون را به ریاست سید محمد نعیم محمدی، رئیس اجرایی این شرکت، آغاز کرد. در مراسم افتتاح این روند، محمداجان راشد رئیس مالی و اداری، انجنیر ندی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۴۴
Background image

برگزاری ورکشاپ ظرفیت‌سازی برای دهقانان ولسوالی پسابند ولایت غور

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آموزشی ظرفیت‌سازی را برای یک‌صد تن از دهقانان و باشندگان روستای مرزا‌قل ولسوالی پسابند پیرامون. . .

بازگشت به خبرها