توزیع ۴۶۴ تُن تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمایی برای دهقانان هرات

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۸/۲۷ - ۹:۵۱
 توزیع ۴۶۴ تُن تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمایی برای دهقانان هرات

۲۷ عقرب ۱۳۹۸
نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در حاشیه‌ی سفرش به هرات، روند توزیع ۴۶۴ تن تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمایی برای دهقانان این ولایت را افتتاح کرد.
پروژه «SARD» وزارت زراعت، آبیاری و مالداری مسوولیت تهیه این مقدار کود کیمیایی و تخم اصلاح‌شده گندم را برای دهقانان به دوش دارد.
تخم اصلاح‌شده و کود کیمیایی یادشده برای دو هزار و ۳۲۰ دهقان در ولایت هرات توزیع شد. ارزش مجموعی این کمک‌ها به ۱۶ میلیون و ۷۸۶ هزار افغانی می‌رسد.
باید گفت که هم‌چنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای حمایت از دهقانان ولایت هرات، پلان دارد تا در چارچوب برنامه‌ی ملی توزیع تخم‌های اصلاح‌شده‌ی گندم، یک‌هزار و ۱۰۰ تن تخم‌ اصلاح‌شده را برای ۲۲ هزار دهقان دیگر ولایت هرات توزیع کند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۳۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه بازدید کرد

۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در جریان بازدید از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه در ناحیه ششم شهر فیض‌آباد، بر رسیدگی به چالش‌های موجود و شامل شدن این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

بازگشت به خبرها