توزیع گندم بذری و کود کیمیاوی برای دهاقین ولسوالی پشتکو ولایت هرات

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۳ - ۹:۵۵
توزیع گندم بذری و کود کیمیاوی برای دهاقین ولسوالی پشتکو ولایت هرات

ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات با همکاری دفتر اکشن اید و مدیریت زراعت و مالداری ولسوالی پشتکو، روند توزیع گندم بذری و کود کیمیاوی برای ۵۰۰ نفر دهاقین این ولسوالی را آغاز کرده است.
 این توزیع برای دهاقین که پیشتر در سطح ولسوالی سروی شده‌اند، به ازای هر نفر ۵۰ کیلوگرم گندم بذری، ۵۰ کیلوگرم کود یوریا و ۵۰ کیلوگرم کود دی ای پی صورت می‌گیرد.
بر اساس گزارشات، ۱۷۰۰ نفر دیگر نیز تحت سروی قرار گرفته‌اند و مواد مورد نیاز آن‌ها به طور کامل انتقال یافته است. توزیع مواد برای این افراد در مراحل بعدی آغاز خواهد شد. به گفته مسئولین دفتر اکشن اید، تفاوت در کد سروی‌ها باعث شده که توزیع ۵۰۰ نفر در اولویت قرار گیرد.
این اقدامات بخشی از برنامه‌های حمایتی برای بهبود وضعیت زراعت و افزایش تولیدات کشاورزی در ولسوالی پشتکو است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۵:۳۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت کندز برای بررسی کاهش نرخ پنبه

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور بررسی علت‌های کاهش نرخ پنبه و جلوگیری از زیان دهقانان، هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی مصباح‌الدین مستعین،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۳۷
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت پنجشیر برگزار شد

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پنجشیر به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار گردید.
این نشست با تلاوت آیاتی از کلام‌الله. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۲۰
Background image

آغاز سروی نیازسنجی برای طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی در تخار

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار سروی نیازسنجی جهت طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی را در ولسوالی‌های دشت‌قلعه و درقد آغاز کرد.
این سروی به تاریخ ۱۷ و ۱۸ عقرب. . .

بازگشت به خبرها