توزیع گندم اصلاح شده و کودکیمیاوی در ولسوالی نجراب ولایت کاپیسا آغاز گردید

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۸/۸ - ۹:۴۹
توزیع گندم اصلاح شده و کودکیمیاوی در ولسوالی نجراب ولایت کاپیسا آغاز گردید

مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا پروسه توزیع گندم اصلاح شده بذری و کود کیمیاوی را در ولسوالی نجراب افتتاح کرد
قرار است برای ۴۰۰ تن از دهقانان ولسوالی نجراب که قبلا سروی و شناسایی گردیده بودند از طریق پروژه ( حفاظت از امنیت غذایی و تغذیه) گندم توزیع شود.
همکاری مالی این کمک کمیته ناروی و حمایت مالی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد (FAO)  صورت می‌گیرد. برای هر مستفید شونده یک بوری ۵۰ کیلویی تخم اصلاح شده، ۵۰ کیلو کود سیاه و ۵۰ کیلو هم کود سفید توزیع گردید.
در محفل توزیع آن مولوی عطا الله نعمت ولسوال نجراب، محمد قسیم ابابیل مدیرعمومی خدمات زراعتی و کارمندان مدیریت زراعت و مسئولین  کمیته ناروی حضور داشتند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۱۵:۱۷
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت از زمین‌های استردادی و اجاره‌ای در ولایت فاریاب


۱۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئت اعزامی از ریاست عمومی اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌سرپرستی الحاج ملا عبدالظاهر امین، سرپرست ریاست عمومی جیودیزی و کاداستر، به ولایت فاریاب سفر نمود.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۱۱:۵۳
Background image

هیئت وزارت زراعت از غلهٔ ذخیره‌شده در سرپل بازدید کرد

۱۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی قدرت‌الله حقیار، رئیس ذخایر استراتژیک این وزارت، در جریان سفرش به ولایت سرپل از غلهٔ. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۱۰:۴۰
Background image

توزیع ۶۰۰ متریک تن خوراکه حیوانی در شش ولسوالی فاریاب

۱۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع ۶۰۰ متریک تن خوراکه حیوانی (کانسنتریت) در چوکات پروژه اقدامات پیشگیرانه خشکسالی دفتر کمک‌های بشری سازمان ملل متحد، در شش ولسوالی آسیب‌پذیر ولایت فاریاب به. . .

بازگشت به خبرها