توزیع کود کمپوست برای یک هزار  دهقان در ولسوالی کشک کهنه

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۵ - ۱۱:۳
توزیع کود کمپوست برای یک هزار  دهقان در ولسوالی کشک کهنه

۵ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری، مالداری ولایت هرات با همکاری موسسه اکشن اید، پروژه امنیت غذایی اضطراری افغانستان را از طریق بودجه سازمان ملل در ولسوالی کشک کهنه اجرا کرد.
در این برنامه، ۱۰۰۰ سهمیه کود کمپوست که هر سهمیه شامل ۱۶۰ کیلوگرام کود کمپوست کیمیاوی بود، برای ۱۰۰۰ دهقان از قریه‌های مختلف این ولسوالی توزیع شد. این دهقانان پیش‌تر توسط تیم سروی موسسه اکشن اید و با هماهنگی مدیریت عمومی خدمات زراعتی ولسوالی کشک کهنه شناسایی شده بودند.
این اقدام در راستای بهبود امنیت غذایی و تقویت تولیدات زراعتی در منطقه انجام شده است و بخشی از تلاش‌های مشترک برای حمایت از دهقانان و ارتقای سطح معیشت آن‌ها به شمار می‌رود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۲:۵۸
Background image

در ننگرهار تخم‌های اصلاح‌شده سویابین و کودهای کیمیاوی برای ۳۲۰ دهقان توزیع شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با حمایت مالی و تخنیکی مؤسسه جهانی آموزش و تغذیه، برای ۳۲۰ تن از دهقانان ولسوالی‌های. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۵۸
Background image

توزیع ماشین‌های خشک‌کن سبزیجات و میوه‌جات به ده‌ها تن از دهقانان ولسوالی متاخان ولایت پکتیکا

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با تمویل سازمان غذا و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک‌کن. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۹
Background image

جلسه هماهنگی زراعت و انکشاف دهات در دایکندی برگزار شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار هماهنگی زراعت و انکشاف دهات به ریاست مولوی عبدالصمد مقبول رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و با حضور نمایندگان مؤسسات همکار و ادارات مربوطه. . .

بازگشت به خبرها