توزیع وسایل پروسس لبنیات و میوه برای بانوان در ولسوالی رستاق ولایت تخار

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۱:۱۳
توزیع وسایل پروسس لبنیات و میوه برای بانوان در ولسوالی رستاق ولایت تخار

۲۶ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از توزیع وسایل پروسس لبنیات و میوه خشک برای بانوان در ولسوالی رستاق این ولایت خبر داده‌است.
این برنامه به همکاری مؤسسه کنسرن و در هماهنگی با مدیریت عمومی خدمات زراعتی در دوازده قریه ولسوالی رستاق اجرا شده و هدف آن ارتقای ظرفیت تولید و بسته‌بندی محصولات لبنی و میوه خشک در میان بانوان مستفید بوده‌است.
در این روند، برای ۶۲ خانمی که قبلاً از کمک‌های دامداری چون بز و گاو بهره‌مند شده بودند، وسایل پروسس لبنیات شامل دیگ المونیمی، سطل شیرجوشی، ملاقه، گاز همراه با سرگازی، دست‌کش، دست‌پاک و خریطه چکه توزیع گردید.
همچنان، برای ۱۸ خانمی که قبلاً ماشین میوه‌خشکن دریافت کرده بودند، وسایل لازم برای پروسس میوه خشک از جمله میوه‌قطع‌کن، کریت‌های پلاستیکی، بکس‌های ذخیره مواد و خریطه جمع‌آوری میوه فراهم شد.
ریاست زراعت ولایت تخار با تأکید بر اهمیت نقش زنان در تولیدات زراعتی، این‌گونه برنامه‌ها را گامی مؤثر در تقویت اقتصاد خانواده و توسعه صنایع کوچک روستایی عنوان کرده‌است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

افتتاح پروژه آبیاری قطره‌ای در ولایت هلمند به‌هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانان

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش 
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان  به هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانانی که از کشت کوکنار دست کشیده و به کشت بدیل رو آورده‌اند، پروژه آبیاری قطره. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

در ولایت غزنی برای ۸۴ دهقان نهال‌های گیاه «انجه» و وسایل زراعتی توزیع شد

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با همکاری مالی وزارت زراعت، برای ۸۴ دهقان از ولسوالی‌های اندر، گیلان، مقر، ناوه و خواجه‌عمری نهال. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۱۳
Background image

در ولایت کندهار حدود ۱۳۰ هزار رأس حیوان در برابر بیماری‌های «ریخک» و پروتوزوایی واکسین شدند

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرده است که به همکاری تخنیکی کمیته هالند و با حمایت مالی اتحادیه اروپا، در ده ولسوالی این. . .

بازگشت به خبرها