توزیع وسایل اصلاح طویله‌های حیوانی در ولسوالی چهار بولک بلخ

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۱:۳
توزیع وسایل اصلاح طویله‌های حیوانی در ولسوالی چهار بولک بلخ

۷ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، در  ولسوالی چهار بولک، به‌منظور بهبود شرایط نگهداری حیوانات، وسایل لازم برای اصلاح طویله‌های حیوانی را در شماری از قریه‌های این ولسوالی توزیع کرد.
این برنامه پس از انجام سروی‌های تخنیکی قبلی و در چارچوب فعالیت‌های بخش مالداری تطبیق گردید که طی آن، برای تعدادی از مالداران واجد شرایط، مواد ساختمانی و تجهیزات مورد نیاز اصلاح طویله‌ها شامل خشت پخته، دروازه و کلکین، سمنت، چونه، ریگ و ماسه و هواکش توزیع شد.
توزیع این وسایل با حضور نمایندگان ریاست اقتصاد، آمریت مالداری و مدیریت مالداری ولسوالی چهار بولک انجام شد. همچنان از روند توزیع نظارت صورت گرفت و برای مستفیدین، توصیه‌ها و مشوره‌های فنی و مسلکی در زمینه استفاده درست از وسایل و بهبود طویله‌ها ارائه گردید.
هدف از اجرای این برنامه، ارتقای سطح صحی و تولیدی مالداری و حمایت از معیشت مالداران در سطح ولسوالی عنوان شده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها