توزیع وسایل اصلاح طویله‌های حیوانی در ولسوالی چهار بولک بلخ

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۱:۳
توزیع وسایل اصلاح طویله‌های حیوانی در ولسوالی چهار بولک بلخ

۷ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، در  ولسوالی چهار بولک، به‌منظور بهبود شرایط نگهداری حیوانات، وسایل لازم برای اصلاح طویله‌های حیوانی را در شماری از قریه‌های این ولسوالی توزیع کرد.
این برنامه پس از انجام سروی‌های تخنیکی قبلی و در چارچوب فعالیت‌های بخش مالداری تطبیق گردید که طی آن، برای تعدادی از مالداران واجد شرایط، مواد ساختمانی و تجهیزات مورد نیاز اصلاح طویله‌ها شامل خشت پخته، دروازه و کلکین، سمنت، چونه، ریگ و ماسه و هواکش توزیع شد.
توزیع این وسایل با حضور نمایندگان ریاست اقتصاد، آمریت مالداری و مدیریت مالداری ولسوالی چهار بولک انجام شد. همچنان از روند توزیع نظارت صورت گرفت و برای مستفیدین، توصیه‌ها و مشوره‌های فنی و مسلکی در زمینه استفاده درست از وسایل و بهبود طویله‌ها ارائه گردید.
هدف از اجرای این برنامه، ارتقای سطح صحی و تولیدی مالداری و حمایت از معیشت مالداران در سطح ولسوالی عنوان شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۰:۲۱
Background image

زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به شرکت برشنا انتقال شد

۲۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ذوالحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در جلسه‌ای که در ریاست انتقال و توزیع زمین‌های ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و حافظ عبدالکبیر زاهد، رئیس انتقال و توزیع زمین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۰:۱۲
Background image

توزیع کنجاله برای مالداران ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ

۲۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع کنجاله برای مالداران ولسوالی چهاربولک با همکاری مؤسسه برای احیا و توسعه خبر داد.
این کمک‌ها برای ۱۵۰ تن از مالدارانی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۰:۹
Background image

توزیع اجاق‌های خورشیدی برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی قادس بادغیس

۲۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس با حمایت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۴۳ پایه اجاق خورشیدی را برای زنان نیازمند و بی‌بضاعت در حوزه ده‌برنج ولسوالی قادس. . .

بازگشت به خبرها