توزیع خوراکه حیوانی برای مالداران در ولسوالی کرخ هرات

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۳ - ۹:۴۸
توزیع خوراکه حیوانی برای مالداران در ولسوالی کرخ هرات

۲۳ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات اعلام کرد که به تعداد ۳۶ تن از مالداران قریه مجغندک ولسوالی کرخ، خوراکه حیوانی توزیع شد. این کمک‌ها توسط کمیته هالند فراهم گردیده و هر مالدار ۱۰۰ کیلوگرام خوراکه حیوانی در دو بوجی ۵۰ کیلویی دریافت کرد.
به گفته مسئولان، این توزیع پس از سروی قبلی انجام شده و در چارچوب یک برنامه مقایسوی صورت گرفته است. بر اساس طرح، از پنج بره هر مالدار، چهار بره با خوراکه متراکم و یک بره با خوراکه محلی تغذیه می‌شود و پس از یک ماه وزن‌گیری مجدد انجام خواهد شد تا تفاوت رشد مشخص شود. هدف از این برنامه، تشویق مالداران به استفاده از خوراکه متراکم برای بهبود رشد مواشی عنوان شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها