تلاش به منظور حفاظت از پرندگان کمیاب در غور 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۳/۱۷ - ۱۴:۲۰
تلاش به منظور حفاظت از پرندگان کمیاب در غور 

۱۷ جوزا ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری  ولایت غور به همآهنگی ریاست محیط زیست  آن ولایت چندین قطعه کبک را  از نزد افراد و اشخاص  در مرکز  فیروز کوه جمع آوری نموده است.
تیم از ادارات زراعت آبیاری و مالداری و محیط زیست به منظور جلوگیری از شکار بی رویه پرنده گان، حفاظت از محیط زیست و حفاظت از اکوسیستم حیات پرندگان و همچنان جلوگیری از عنعنه ای ناپسند بازی با پرندگان که باعث یک سلسله مشکلات نیز میگردد تعداد ۶ قطعه کبک را از نزد یک تعداد باشنده گان آن ولایت در مرکز فیروز کوه جمع آوری کرده  و در کوه ها رها کردند.
تیم موظف به آن عده از اشخاص و افرادی که به شکار و نگهداری پرنده گان دست داشته اند تذکر داد  که منبعد تحت هیچ شرایطی حق شکار حیات وحش، نگهداری و جنگ انداختن  پرندگان را ندارد در صورتیکه از جانب افراد و اشخاص تخلف صورت گیرد مسئولیت به عهده همان اشخاص خواهد بود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۴:۲۴
Background image

آغاز کمپاین بهاری نهال‌شانی در کندهار

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی برای سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار به‌گونه رسمی آغاز شد.
در این مراسم، مولوی عبدالرشید. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۹
Background image

جلوگیری از انتقال ده‌ها رأس گاو قاچاقی از پاکستان به کندهار

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند که نیروهای امنیتی ولسوالی سپین بولدک از قاچاق ۴۶ رأس گاو از پاکستان به کندهار جلوگیری کرده‌اند.
به گفته مسئولان،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۷
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بدخشان

۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهاری سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با حضور مسئولان امارتی، نمایندگان موسسات. . .

بازگشت به خبرها