تلاش‌ها به منظور بازپس گیری املاک امارتی در فاریاب 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۲ - ۱۲:۵۷
تلاش‌ها به منظور بازپس گیری املاک امارتی در فاریاب 

جلسه‌ای به منظور بازپسگیری زمین‌های  امارتی که توسط ادارات ملکی و نظامی در ولایت فاریاب که در حکومت قبلی به گونه غیر قانونی تصرف و به اجاره داده شده بود برگزار شد.
 این جلسه با اشتراک مستوفی ولایت فاریاب، ریس عدلیه، شاروال بندر آقینه، ریس معدن، ریس څارنوالی، نماینده ادارات استخبارات و دیگرادارات درتالار ریاست زراعت ولایت فاریاب برگزار شد که در آن  به ارتباط جایدادهای وزارت زراعت که ازطرف نهادهای نظامی و ملکی قبلاً در حکومت قبل خودسرانه تصرف و به اجاره سپرده شده بود.
در نخست ملاعبدالظاهر امین ریس عمومی اجاره دهی و سرمایه گذاری وزرات زراعت، آبیاری و مالداری هدف سفر هیئت بررسی و تثبیت زمین‌های امارتی و ملکیت‌های خالصه این وزارت بیان نموده و در مورد برای حاضرین معلومات اراییه نمود.
 در این جلسه  پس از تبادل نظر، ارایه دلایل حقوقی، تبادله اسناد و مشاهدات نقشه‌های کدستری تمام دوکاکین و زمین‌ها اداره مستوفیت تعهد نمود که دوباره املاکات این وزارت را به ریاست زراعت ولایت فاریاب تسلیم می‌نماید‌.
در ادامه این جلسه تمام ادارات دخیل در تصرف غیر قانونی املاک امارتی تعهد نمودند که املاک امارتی را به وزارت زراعت و نهاد های که مسوولیت حقوقی آن را دارند می‌سپارند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۸:۴۲
Background image

توزیع خوراکه حیوانی برای مالداران در ولسوالی چمتال ولایت بلخ

۱۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
در ولسوالی چمتال ولایت بلخ، برای ۴۰۰ مالدار واجد شرایط خوراکه حیوانی توزیع شد. این کمک‌ها از سوی دفتر «سو» و با همکاری مدیریت خدمات زراعتی این ولسوالی صورت گرفت.
براساس. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۴:۴۴
Background image

دیدار هیئت ازبکستانی با مسئولان تصدیق‌دهی تخم‌های بذری و نمایندگان سکتور خصوصی

۱۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی به‌سرپرستی جمشید عبدوذوکروف، معین زراعت و مالداری کشور ازبکستان، در بادام‌باغ کابل با مسئولان ریاست تصدیق تولید تخم‌های بذری، شماری از شرکت‌های تولید تخم بذری،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۴:۳۹
Background image

هیئت وزارت زراعت از گندم‌های ذخیره‌شده در ولایت فاریاب بازدید کرد

۱۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۰ جُمادى‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در جریان سفر کاری به ولایت فاریاب، هیئتی به رهبری مولوی قدرت‌الله حقیار، رئیس ذخایر استراتژیک وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از گندم های. . .

بازگشت به خبرها