تلاش‌های ریاست زراعت ولایت پنجشیر به هدف کنترول و جلوگیری از انتشار بیماری سگ دیوانه 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۸/۵ - ۱۲:۲۷
تلاش‌های ریاست زراعت ولایت پنجشیر به هدف کنترول و جلوگیری از انتشار بیماری سگ دیوانه 

۵ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت ولایت پنجشیر به رهبری داکتر فضل‌الحق و با حضور داکتر دولت خان، داکتر کریم‌الله و داکتر فیصل، برای کنترول و جلوگیری از انتشار بیشتر بیماری ربیز (سگ دیوانه) به ولسوالی خنچ سفر کرد. 
 در این سفر، تیم تخنیکی با مالداران، باشندگان محل و ملا امام مسجد و همچنان نمایندگان مردم و کارمندان ولسوالی دیدار و گفتگو کردند.
بیماری ربیز یک مرض کشنده ویروسی است که از طریق گاز گرفتن یا تماس حیوانات مصاب انتقال می‌یابد و انسان‌ها، پرندگان و حیواناتی مانند سگ، روباه، گرگ، گاو، شغال، بز و گوسفند به آن حساس هستند.
تیم تخنیکی در این دیدار نکاتی را برای جلوگیری از گسترش بیماری توصیه کردند، از جمله اطلاع‌رسانی به واحد ساحوی یا کلینیک در صورت مشاهده موارد مشکوک، جدا نمودن حیوانات بیمار از سالم، دفن حیوان تلف‌شده، شستشوی محل گازگرفتگی با آب گرم و صابون و مراجعه فوری به شفاخانه. همچنان توصیه شد که حیوانات اهلی از حیوانات وحشی دور نگه‌داشته شوند.
این اقدامات بخشی از تلاش‌های آمریت مالداری و صحت حیوانی پنجشیر برای حفاظت از صحت و بهداشت جامعه و مالداران این منطقه است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها