تطبیق کمپاین واکسین بیماری طبق و طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولسوالی‌های زاری و مارمل ولایت بلخ

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۶ - ۱۲:۱۹
تطبیق کمپاین واکسین بیماری طبق و طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولسوالی‌های زاری و مارمل ولایت بلخ

۶ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از جریان کمپاین واکسیناسیون بیماری‌های حیوانی طبق و طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولسوالی‌های زاری و مارمل خبر داده است.
طبق معلومات، در ولسوالی زاری ، ۱۰۰۰ دوز واکسین بیماری دهان و پا با حمایت مالی یک موسسه بین‌المللی تطبیق شده است. علاوه بر این، پیش‌تر ۴۰۰۰ دوز واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک توسط ۳ تن از داکتران وترنری ساحوی عملی شده است.
همچنین در ولسوالی مارمل نیز، کمپاین مشابهی با تطبیق ۱۰۰۰ دوز واکسین بیماری دهان و پا و ۴۰۰۰ دوز واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک توسط داکتران وترنری و پاراوت‌های ساحوی اجرا شده و جریان آن تحت نظارت قرار گرفته است.
این کمپاین‌ها بخشی از تلاش‌های وزارت زراعت برای بهبود صحت حیوانی و جلوگیری از شیوع بیماری‌ها در بین مواشی می‌باشد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها