تسلیم دهی  ۱۱ باب سبزخانه برای ۱۱ دهقان در ولسوالی بهارک ولایت بدخشان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۹
تسلیم دهی  ۱۱ باب سبزخانه برای ۱۱ دهقان در ولسوالی بهارک ولایت بدخشان

۱۱ باب سبزخانه معیاری در ولسوالی بهارک ولایت بدخشان برای ۱۱ دهقان تکمیل و طی مراسمی با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان به بهره‌برداری سپرده شد.
این گلخانه‌ها از سوی مؤسسه حفاظت از محیط زیست، آموزش و توسعه (EPTDO) با حمایت برنامه انکشافی ملل متحد (UNDP)  در همکاری با ریاست زراعت بدخشان  به شکل معیاری با طول ۳۵ متر و عرض ۷ متر در مناطق مختلف ولسوالی بهارک برای دهاقین مستحق تطبیق گردیده است.
همچنان برای هر دهقان شامل این برنامه، تخم‌های بذری بادرنگ و رومی برای دو فصل زراعتی، یک تانکر آب زراعتی، دو تخته سولر، ترمامیتر و سایر تجهیزات مورد نیاز جهت کشت و تولید سبزیجات فراهم شده است.
در همین حال، از چهار باب گلخانه به‌گونه نمونه در مناطق مختلف ولسوالی بهارک توسط روح‌الله حسینی نماینده ریاست زراعت ولایت بدخشان نظارت صورت گرفت.
به گفته مسوولان مؤسسه، آموزش‌های تخنیکی و عملی در زمینه مدیریت گلخانه‌ها تا زمان برداشت حاصل به‌صورت دوامدار برای دهاقین ادامه خواهد داشت.
مسوولان این برنامه می‌گویند این اقدام در راستای تقویت امنیت غذایی، افزایش تولیدات زراعتی و بهبود وضعیت اقتصادی دهاقین در ولسوالی بهارک عملی شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۵۴
Background image

توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن خوراکه برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در تخار

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن متریک خوراکه مرغ برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در ولایت تخار، از سوی مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز – افغانستان، در هماهنگی با ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

ایجاد اتحادیه لبنیات در تخار؛ گامی برای انسجام و توسعه سکتور لبنیات

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست مشورتی ایجاد اتحادیه لبنیات با اشتراک ۵۲ تن از لبنیات‌فروشان و پروسس‌کنندگان محصولات لبنی شهر تالقان و ولسوالی‌های همجوار، به هدایت ریاست عمومی خدمات مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

افزایش بی‌سابقه تولید عسل در کندهار؛ ۴۴.۴ تُن عسل در فصل بهار تولید و به بازار عرضه شد

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، در فصل بهار سال ۱۴۰۵ خورشیدی، تولید عسل در این ولایت در مقایسه با مدت مشابه سال. . .

بازگشت به خبرها