تدویر جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین در ولایت فاریاب

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۴/۱۳ - ۱۴:۸
تدویر جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین در ولایت فاریاب

۱۳ سرطان ن۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین های امارتی ولایت فاریاب تحت ریاست مولوی جانمراد وقار رئیس هیئت تخنیکی و با اشتراک اعضای هیئت دایر گردید.
در این جلسه که  روساء عدلیه، سرحدات اقوام و قبایل، شاروالی، معاون ریاست استخبارات، نماینده قوماندانی امنیه و مسول کدستر حضور داشتند پیرامون دوسیه های مواصلت ورزیده بحث و تبادل نظر نموده و تصامیم لازم را اتخاذ کردند.
هیئت یاد شده بعد از جلسه به ولسوالی گرزیوان سفر نموده و با ولسوال گرزیوان ملاقات نمودند. بعدآ این هیئت دوسیه‌های زمین این ولسوالی را مورد بررسی قراردادند.
دوسیه ساحه علفچر واقع ساحه  گواش  و کیکاوس مورد بررسی قرار گرفت.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۸:۳۵
Background image

در ننگرهار برای صدها مالدار زلزله‌زده مواد خوراکی حیوانی، ادویه و کمک نقدی توزیع می‌شود

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۰ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، از سوی موسسه خدماتی جوانان افغان، برای ۷۵۰ خانواده زلزله‌زده در ولسوالی دره‌نور. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۸:۳۵
Background image

توزیع ۳۰ هزار  نهال‌های غیرمثمر در ولسوالی شیبر بامیان 

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان در همکاری با موسسه بنیاد آقاخان، روند توزیع ۳۰ هزار نهال‌های غیرمثمر را در ولسوالی شیبر این ولایت عملی ساخت.
در این برنامه،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۲۲
Background image

تطبیق پروگرام وقایوی لایم سلفر  در مرکز  ولایت بامیان

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، توسط تیم تخنیکی مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین، پروگرام وقایوی لایم سلفر را در قریهٔ مالک اشتر مرکز بامیان تطبیق کرد.
در. . .

بازگشت به خبرها