تثبیت ۸ ساحه در ولسوالی بهسود مرکزی جهت راه اندازی پروژه‌های نباتات طبی

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۸/۶ - ۱۴:۴۹
تثبیت ۸ ساحه در ولسوالی بهسود مرکزی جهت راه اندازی پروژه‌های نباتات طبی

۶ عقرب ۱۴۰۲ هـ.ش
متخصصان آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت ولایت میدان وردک در سفری به ولسوالی بهسود مرکزی ۸ ساحه را برای راه‌اندازی پروژه‌های نباتات طبی سروی و تثبیت نمودند. 
 مناطقی در ساحات کوه بیرون و مرک البندی شامل این سروی بودند.کارمندان این اداره در سفری به  ولسوالی با ولسوال بهسود مرکزی نیز دیدار نموده و روی کاروبار و تعین قیمت نباتات راف، اوشی و رواش نیز صحبت نمودند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۱۱:۳۲
Background image

ایجاد ۱۱۱ قطعه نمایشی سبزیجات در ولایت جوزجان

۲۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان از ایجاد ۱۱۱ قطعه نمایشی سبزیجات در مرکز شبرغان و ولسوالی‌های ده‌گانه این ولایت خبر داد.
این برنامه به هدف بلند بردن سطح. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۱۶:۲۸
Background image

معین زراعت و مالداری: جامعه جهانی باید به تعهداتش در قبال مبارزه با مواد مخدر در افغانستان عمل نماید

۲۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با یومتیاسن رئیس عملیاتی دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد (UNODC)،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۱۶:۲۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون برنامه‌های انکشافی سازمان ملل

۲۴ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با دویل موکرجی، معاون برنامه‌های انکشافی سازمان ملل متحد (UNDP) و هیئت همراهش دیدار کرد.
در. . .

BACK TO NEWS