تا ۲۰ روز کار پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در سمنگان به پایان می‌رسد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۷/۲۶ - ۱۵:۵۰
بیش از یک هزار باغچه‌ی خانه‌گی به زنان زراعت‌پیشه در کابل ساخته شده است ۲۶ میزان ۱۳۹۹ به منظور توان‌مندسازی زنان در سکتور زراعت، وزارت زراعت در سال مالی ۱۳۹۹ جهت تقویت و توان‌مندی اقتصاد خانم‌ها به یک هزار و ۱۹۰ خانم، باغچه‌های خانه‌گی ساخته است. این باغچه‌ها در ولسوالی‌های مختلف ولایت کابل احداث شده است. در همین راستا برای ۱۰۰ خانم، وسایل پروسس مواد غذایی، برای ۷۰ خانم وسایل کشت و تولید سمارق و برای ۶۰ خانم دیگر وسایل صنایع دستی توزیع شده است. به همین ترتیب امسال به منظور ارتقای ظرفیت بانوان شاغل در سکتور


۲۶میزان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، اعلام کرده که کار تطبیق پروژه‌های مربوط به مدیریت محصولات زراعتی در این ولایت تاکنون تا ۷۰ درصد به پیش رفته و قرار است تا ۲۰ روز دیگر به پایان برسد.
این پروژه‌ها که شامل ساخت ۱۱۰ ذخیره‌گاه کچالو، ۸۰ ذخیره‌گاه پیاز، ۱۱ سردخانه میوه‌جات مُدل سارک و توزیع ۵۰ دستگاه‌ سولری خشک‌کننده سبزیجات می‌شود، با هزینه ۱۳۵ میلیون و ۹۴۳هزار و ۹۸۴ افغانی توسط وزارت زراعت از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی راه‌اندازی شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۳ - ۱۰:۲۵
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت از مسلخ آقچه جوزجان

۲۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به سرپرستی مفتی ذاکرالله ذاکر رییس عمومی مالداری و صحت حیوانی، همراه با مشاوران مقام وزارت میرویس خوگیانی و محمد ولی وزیری، در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۳ - ۹:۳۰
Background image

بازسازی ۲۰ باب طویله در ولسوالی چمتال ولایت بلخ

۲۳ سنبله ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ به همکاری دفتر کمیته هالند ۲۰ باب طویله را در قریه آسیاب شراف ولسوالی چمتال بازسازی می‌کند.
این طویله‌ها که قبلاً توسط دفتر. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۳ - ۹:۹
Background image

کندهار؛ برای ۱۵۰ دهقان برنامه آموزشی اقلیم آغاز شد

۲۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت کندهار، از سوی «ریاست سازگاری سکتور زراعت و مالداری با تغییرات اقلیمی» مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در پنج ولسوالی «لوړه. . .

بازگشت به خبرها