تا یک هفته دیگر کار اجرای پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در کنر ختم می‌شود

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۹/۶ - ۱۳:۳۰
تا یک هفته دیگر کار اجرای پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در کنر ختم می‌شود


۶قوس ۱۳۹۹
کار تطبیق پروژه‌های مربوط به برنامه مدیریت محصولات زراعتی وزارت زراعت در ولایت کنر،  تا یک هفته دیگر به پایان می‌رسد.
مسوولان ریاست زراعت ولایت کنر می‌گویند کار ساخت ۴۰ ذخیره‌گا پیاز، ۴۰ ذخیره‌گاه کچالو و هم‌چنان توزیع ۳۰ دستگاه خشک‌کننده سبزی‌جات در حال تکمیل شدن است و با تکمیل شدن این پروژه‌ها دهقانان تا حدی زیادی مشکلات شان رفع می‌گردد. هزینه مجموعی این پروژه‌ها به ۴۴ میلیون افغانی می‌رسد که ۹۰درصد آن توسط وزارت زراعت و ده درصد دیگر توسط مستفیدشوندگان تامین شده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۴:۲۶
Background image

شریک‌سازی فعالیت‌های سازمان خوراک و زراعت ملل متحد با وزارت زراعت در بخش آبیاری

۱۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد  FAO فعالیت‌های این سازمان را در بخش آبیاری با مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع قدرتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شریک. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۴:۲۵
Background image

افتتاح دو پروژه صحت حیوانی در ولایت کاپیسا

۱۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
دو پروژه جدید در بخش صحت حیوانی با بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ولایت کاپیسا افتتاح شد. این پروژه‌ها که به منظور سرویلانس. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۳:۵۱
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم در کابل

۱۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری ریاست عمومی ترویج وزارت زراعت، از بودجه انکشافی مقدار ۵۰۰ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده گندم. . .

بازگشت به خبرها