تاکید معین زراعت و مالداری بر میکانیزه سازی زراعت

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۸/۱۶ - ۱۰:۹
تاکید معین زراعت و مالداری بر میکانیزه سازی زراعت

۱۶ عقرب ۱۴۰۲ ه‍.ش 
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در کنفرانس بین المللی توسعه آینده افغانستان سخنرانی کرده و تاکید بر مسلکی سازی زراعت افغانستان کرد.
در این برنامه معین زراعت و مالداری وزارت زراعت کار  در بخش زراعت را جهت تقویت اقتصاد کشور را  مهم پنداشته افزود « زراعت و مالداری از سکتورهای اساسی افغانستان است که اکثر مردم افغانستان در آن اشتغال دارند و همچنان نقش اساسی در تقویت اقتصاد کشور نیز دارد و ما هم در وزارت زراعت تلاش داریم که که با همکاری کارمندان و متخصصان این بخش، زراعت و مالداری را معیاری و مکانیزه بسازیم تا عواید دهقانان و مالداران کشور افزایش یابد».
این کنفرانس از سوی مرکز تحقیقات و توسعه ابن سینا تحت شعار افغانان باید اقتصاد خود را خود بسازند به هدف بررسی چگونگی توسعه اقتصادی آینده افغانستان برگزار شده بود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون اقتصادی اتحادیه اروپا در حاشیه نمایشگاه بادام‌باغ کابل

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان برگزاری سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل، با معاون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۹:۵۳
Background image

بازدید رهبری وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در نخستین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

بازگشت به خبرها