تأکید بر تداوم همکاری‌ها میان وزارت زراعت و دفتر ناروی در افغانستان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۳۰ - ۱۵:۷
تأکید بر تداوم همکاری‌ها میان وزارت زراعت و دفتر ناروی در افغانستان

۳۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نشستی هماهنگی و تخنیکی به رهبری مولوی عبدالغفور، رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با مسئولین عمومی دفتر ناروی در افغانستان (NCA) و کارشناسان بخش زراعت این نهاد، در مقر وزارت زراعت برگزار شد.
در این دیدار، رئیس عمومی پلان وزارت زراعت از همکاری‌ها و تلاش‌های دفتر ناروی در بخش توسعه زراعت قدردانی کرد و بر تداوم این همکاری‌ها به‌منظور رشد سکتور زراعتی در افغانستان تأکید ورزید.
در جریان جلسه، مسئولان دفتر ناروی اعلام کردند که پلان پنج‌ساله این نهاد در هماهنگی با اولویت‌های وزارت زراعت تهیه شده و در گام نخست در ولایات کنر، کندز، میدان‌وردگ و کابل به اجرا گذاشته می‌شود. همچنان گفته شد که با تأمین بودجه بیشتر، دامنه فعالیت‌های این نهاد به سایر ولایات نیز گسترش خواهد یافت.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۳۰ - ۱۵:۱۸
Background image

توزیع بز و وسایل جمع‌آوری شیر برای افراد معلول و بی‌بضاعت در دایکندی

۳۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی به همکاری یکی از موسسات همکار، روند توزیع بزهای شیری و وسایل جمع‌آوری شیر را برای افراد معلول و بی‌بضاعت در مرکز این ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۳۰ - ۱۵:۷
Background image

تأکید بر تداوم همکاری‌ها میان وزارت زراعت و دفتر ناروی در افغانستان

۳۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نشستی هماهنگی و تخنیکی به رهبری مولوی عبدالغفور، رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با مسئولین عمومی دفتر ناروی در افغانستان (NCA) و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۳۰ - ۱۰:۲۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با بزرگان ولایت پکتیکا و استماع مشکلات آنان

۳۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با شماری از بزرگان و موسپیدان ولایت پکتیکا در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار، بزرگان. . .

بازگشت به خبرها