بیش از ۲۳ هزار هکتار جنگل جلغوزه و چهارمغز در نورستان احیا می‌شود

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۶/۱۷ - ۱۸:۳۲
بیش از ۲۳ هزار هکتار جنگل جلغوزه و چهارمغز در نورستان احیا می‌شود

۱۷سنبله ۱۳۹۸
عبدالهادی رفیعی معین مالی و اداری وزارت زراعت، در سفری به ولایت نورستان با جمعی از مقام‌های دولتی، اعلام کرده که براساس طرح این وزارت، ۲۳ هزار و ۱۹۰ هکتار جنگل جلغوزه و چهارمغز در این ولایت احیا می‌گردد.
آقای رفیعی می‌گوید براساس طرح وزارت برای احیا و حفاظت از جنگلات به ویژه جلغوز و جهار مغز، با هزینه ۴۷۰ میلیون افغانی طی نه سال آینده ۲۳هزار و ۱۹۰ هکتار جنگل جلغوزه و چهارمغز در نورستان احیا می‌شود. معیین مالی و اداری وزارت زراعت که با جمعی از مقام‌های دولتی به دستور رییس‌جمهور به منظور بررسی چالش‌ها، ارزیابی روند تطبیق پروژه‌ها و وعده‌های رییس‌جمهور، به نورستان رفته است، تاکید کرد که با اجرای این پروژه جدید میزان تولید جلغوزه و چهارمغز سالانه در نورستان به ۵۴ هزار متریک تن خواهد رسید.

معین مالی و اداری وزارت زراعت هم‌چنین گفت که براساس این طرح، ۲۳۲ هزار هکتار جنگل دیگر در نورستان مورد حفاظت قرار می‌گیرد.

عبدالهادی رفیعی می‌گوید که اجرای آن پروژه برای هفت‌صد ‌خانواده زمینه‌ی کار و درآمد پایدار مساعد می‌سازد.

احداث جنگلات زودرس برای تامین مواد سوختی و جلوگیری از قطع جنگلات و هم‌چنین ساخت سبزخانه‌ها و باغچه‌های خانگی، از دیگر برنامه‌های وزارت زراعت در ولایت نورستان برای تامین معیشت خانواده‌ها است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۵:۴۸
Background image

آغاز روند توزیع بسته‌های مالداری و مساعدت نقدی برای ۱۶۰۰ خانواده در تخار

۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع بسته‌های مالداری و مساعدت نقدی برای ۱۶۰۰ خانواده مالدار مستحق در ولایت تخار، با حضور قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۵:۴۵
Background image

آغاز کار اعمار چکدم واغر دره و سربند کانال شهید کان در ولایت بدخشان

۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
کار اعمار چکدم واغر دره در ولسوالی کشم و سربند کانال شهید کان در ولسوالی تگاب ولایت بدخشان، از بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با هزینه مجموعی بیش از ۲.۱۳. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۵:۱۱
Background image

ایجاد ۱۴۴ قطعه نمایشی گندم بذری برای دهاقین پیشگام در ولایت فاریاب

۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب با همکاری دفتر ولایتی مؤسسه اکتید (ACTED) ، در چارچوب پروژه انکشاف پایدار، روند ایجاد ۱۴۴ قطعه نمایشی گندم بذری را برای ۱۴۴. . .

BACK TO NEWS