بیست‌و‌هفتمین نمایشگاه خزانی محصولات زراعتی در کابل افتتاح شد

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۷/۲۷ - ۱۶:۲۲
بیست‌و‌هفتمین نمایشگاه خزانی محصولات زراعتی در کابل افتتاح شد

۲۷ میزان ۱۴۰۱ هـ.ش
بیست‌وهفتمین نمایشگاه خزانی محصولات زراعتی با شعار زراعت معیاری تضمین کننده اقتصاد کشور با حضور داشت رهبری امارت اسلامی، شماری از اعضای کابینه، تجار و متشبثین سکتور خصوصی افتتاح شد. 
 این  نمایشگاه با اشتراک مولوی عبدالغنی برادر معاون اقتصادی ریاست الوزرا امارت اسلامی،  مولوی عبدالسلام حنفی معاون اداری  ریاست الوزرا امارت اسلامی، مولوی عطاءالله‌عمری سرپرست وزارت زراعت، هدایت الله بدری وزیر مالیه، محمد یونس مومند رئیس اتاق تجارت و سرمایه گذاری، معینان وزارت زراعت وشماری از تجار و متشبثین سکتور خصوصی افتتاح شد.
در افتتاح این نمایشگاه ملاعبدالغنی برادر معاون اقتصادی ریاست وزرا دستاوردهای فعلی را نتیجه تلاش‌های دهقان دانسته و تاکید بر ماشینیزه سازی زراعت کرد:" مردم بسیاری به زراعت و مالداری مصروف هستند، دستاوردهای فعلی هم نتیجه زحمات مردم می‌باشد زحمات رهبری امارت هم به انکشاف زراعت و مالداری تمرکز دارد، در صورتی ‌که  زراعت ماشینی‌شود  و از زراعت سابقه تبدیل به زراعت ماشینی شویم پیشرفت‌هایی خوبی خواهیم داشت، نیاز است که وسایل و ماشین آلات به دسترس دهقان قرارگیرد".
آقای برادر از نیاز همکاری تجار در سکتور زراعت و مالداری سخن زده گفت" ضرورت است که تجار و سرمایه ‌داران از نزدیک با مردم در این بخش کار کنند، ما تعهد داریم در بخش قرارداد و دیگر موارد سهولت ایجاد کنیم تا مردم بیشتر در بخش زراعت سرمایه‌گذاری کنند، وظیفه خود می‌دانیم که با تجار همکاری کنیم، حفاظت عزت و پول سرمایه‌گذاران مسوولیت ما است".
در همین حال مولوی عبد السلام حنفی معاون اداری ریاست الوزرا در مورد کیفیت و طبیعی بودن محصولات زراعتی و مالدرای کشور سخن زده افزود".محصولات افغانستان با کیفیت طبیعی باقی مانده، اگر مقایسه شود با محصولات بیرونی تفاوت زیاد دارد، چون از مواد کیمیاوی در محصولات خارجی زیاد استفاده می‌شود، تلاش داریم که زراعت خود را میکانیزه بسازیم، اگر زراعت میکانیزه شود هم حوائج داخلی و نیازمندی‌های ضروری تامین می‌شود".
معاون اداری ریاست الوزاری همچنان از پلان‌های امارت اسلامی در بخش زراعت سخن زده گفت"در نظر داریم که با احداث کمپلکس‌های زراعتی و سردخانه وطن را به یکی کشور صادراتی تبدیل کنیم، سهولت به تجار داخلی و خارجی فراهم می‌کنیم، بخاطر ارتقای کیفیت داخلی خود از همه امکانات استفاده می‌کنیم، دهلیزهای زمینی و هوائی در حال انکشاف است".
پس از آن مولوی عطاالله عمری سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و  مالداری در مورد اهداف برگزاری نمایشگاه خزانی محصولات زراعتی سخن زده و گفت"این نمایشگاه  بخاطر نمایش دادن دستاوردهای زراعتی راه اندازی شده‌است، الله ج امکانات فراوان در اختیارا افغانستان داده است، دشت های فراخ و آب های فراوان داریم، کوهای بلند و سرسبز داریم که می‌توانیم کار کنیم،  اقلیم هم مناسب است و در کنار آن تحقیق و ترویج بسیار اهمیت دار و روی آن کار داریم، شب روز تلاش داریم که پیشرفت بکنیم همراه متخصصین و افراد مسلکی مشوره داریم".
در عین حال  مولوی صدراعظم  معین زارعت و مالدرای وزارت زراعت و  فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت در مورد فعالیت‌ها و دستاور های وزارت زراعت در یک سال گذشته سخن زده  و خواستار حمایت رهبری امارت اسلامی برای  تطبیق پلان‌های آینده در سکتور زراعت و مالداری شدند.
محمد یونس مومند رئیس اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری از تعهد تجار برای سرمایه گذاری در سکتور زراعت و مالداری و سایر بخش‌ها اطمینان داده افزود"
" حکومت و ملت در یک سفر قرار داریم همگام شما پیش می‌رویم آماده هستیم که سرمایه گذاری کنیم،  شما زمینه برابر کنید ما کار می‌کنیم هرچه در توان داریم پروسس و بسته بندی و صادرات محصولات کار  می‌کنیم،  میوه خشک کشور  در تمام دنیا خریدار دارد، امنیت، فساد و تریاک موجود نیست، این  نمایشگاه دستاورد کلان است برای معرفی محصولات و ارتباطات دهقان و تجار".
بیست و هفتمین نمایشگاه خزانی محصولات زراعتی از طرف وزارت زراعت برای چهار روز از ۲۷ تا ۳۰ میزان برگزار می‌گردد که  در آن محصولات با کیفیت زراعتی، باغداری، مالداری، تولیدات پروسس شده، صنایع دستی، ماشین آلات، زراعتی، زعفران افعانی، نباتات و  گیاهان طبیعی، تجهیزات آبیاری، نهال های مثمر و غیر مثمر، دستگاه های تولید برق آفتابی و تولیدات داخلی در ۲۶۳ عرفه به  گذاشته می‌شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۱:۱۱
Background image

ایجاد باغ‌های جدید لیموی چینی در رودات ننگرهار؛ گام عملی در برنامه بدیل معیشت

۱۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار با کمک تخنیکی و با استفاده از بودجه انکشافی وزارت زراعت، در ولسوالی رودات این ولایت باغ‌های جدید. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۱:۸
Background image

آغاز مبارزه با قانغوزک‌های سرخرطومی گندم در مرکز ایبک

۱۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان بخش حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان به‌منظور جلوگیری از خسارات بیشتر قانغوزک‌های سرخرطومی گندم، روند ادویه‌پاشی در شماری از قریه‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۰:۲۷
Background image

تکمیل روند توزیع کمک‌ها برای عودت‌کنندگان در پنجشیر

۱۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع کمک‌ها برای عودت‌کنندگان از مهاجرت در ولایت پنجشیر که چندی پیش با حضور وزیر زراعت، آبیاری و مالداری افتتاح شده بود، با موفقیت به پایان رسید.
در این برنامه. . .

بازگشت به خبرها