به ۹۶۲ تن در کندز پول نقد توزیع شد
۴ میزان ۱۴۰۱ هـ.ش
ریاست زراعت کندز به همکاری موسسه AREP برای ۹۶۲ نفر در ولسوالی دشت ارچی ولایت کندز از طریق برنامه کار در مقابل غذا جهت پاک کاری و کندن کاری کانال ها و خانم های بی بضاعت پول نقد توزیع شد.
برای ۸۷ تن از خانم های که نان آور خانه نداشتند و بیوه بودن و برای ۸۷۵ تن از افراد و اشخاص که در برنامه کار در مقابل غذا جهت پاک کاری کانال ها در ولسوالی دشت ارچی کار کرده بودند برای هر نفر مبلغ ۸۸۱۰ افغانی به همکاری دفتر احیای مجدد و تعلیمی افغانستان (AREP ) که تمویل کننده آن FAO میباشد به حضور داشت مولوی عبدالمالک موسی مدیر عمومی خدمات زراعت و مالداری ولسوالی ، نماینده اقتصاد و مسولین دفتر توزیع گردید.
در این برنامه ابتدا مسول دفتر روی برنامه و آگاهی پروژه صحبت نموده برای مردم روند کار را تشریح نمود
مولوی موسی مدیر زراعت ولسوالی صحبت نموده از همکاری و تطبیق همچو برنامه ها از دفتر متذکره و دونر تشکری نموده از مردم خواست بخاطر تطبیق بهتر و موثر پروژه ها با حکومت محلی همکاری همه جانبه نمایند همچنان اضافه نمود که اداره زراعت بخاطر انکشاف زراعت همکار بوده و در آینده های نزدیک برنامه های دیگری نیز تطبیق مینماید.
