به ۳۴۰ مالدار در هرات تخم علف و کود کیمیاوی توزیع شد

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۷/۹ - ۱۵:۳۲
 به ۳۴۰ مالدار در هرات تخم علف و کود کیمیاوی توزیع شد

۹ میزان ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، از توزیع تخم علف و کود کیمیاوی به ۳۴۰ تن از مالداران این ولایت خبر داده است.
به گفته این ریاست، این کمک از طریق برنامه‌ حمایت از اولویت ملی دوم مربوط به وزارت زراعت، SNaPP، به منظور تامین منابع غذایی و بهبود وضعیت تغذیه حیوانات به مالداران چند ولسوالی هرات توزیع شده است.
به این مالداران در مجموع سه‌هزار و ۵۰ کیلوگرام تخم علف شامل رقشه، شبدر و جوترش و هم‌چنین ۵هزارو۱۰۰ کیلوگرام کود کیمیاوی توزیع شده است.
این کمک‌ها در حالی توزیع می‌شود که ریاست زراعت ۱۷۰ جریب زمین را در ولسوالی‌های انجیل، گذره، کرخ، زنده‌جان، غوریان، رباط سنگی، پشتون زرغون و شیندند در قالب ۳۴ مکتب مزرعه دهقانی، برای برای کشت علف اختصاص داده و مالداران با کشت این زمین حیوانات خود را تغذیه می‌کنند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها