به یک هزار و ۴۵۰ خانواده‌ی عضو انجمن‌های حفاظت از چراگاه‌های بامیان، دیگدان کم‌مصرف توزیع شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۱ - ۹:۵۲
به یک هزار و ۴۵۰ خانواده‌ی عضو انجمن‌های حفاظت از چراگاه‌های بامیان، دیگدان کم‌مصرف توزیع شد

۲۹ عقرب ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری توزیع یک هزار و ۴۵۰ دیگدان کم‌مصرف را برای خانواده‌های عضو در هفت انجمن حفاظت از چراگاه‌ها در سطح ولسوالی‌های یکاولنگ و پنجاب آغاز کرد.
این دیگدان‌ها از طریق پروژه‌ی مدیریت پایدار زمین و جنگل به سطح جامعه در افغانستان مربوط وزارت زراعت، و به همکاری تخنیکی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد «FAO» توزیع می‌گردد.
در آغاز این برنامه، ۸۵۰ دیگدان کم‌مصرف با حضور محمدعظیم فرید ولسوال یکاولنگ، رییس زراعت آبیاری و مالداری بامیان و دیگر مسوولان محلی به ۸۵۰ عضو انجمن حفاظت از چراگاه‌ها در ولسوالی یکاولنگ‌ توزیع شد.
هدف از توزیع این دیگدان‌ها، کم کردن فشار از روی منابع طبیعی، استفاده کم از بته‌های کوهی و کاهش‌دهی آلوده‌گی هوای ناشی از سوخت توسط جوامع محلی است.
تا هنوز از طریق این پروژه، هفت انجمن مدیریت چراگاه‌ها به منظور احیای ساحات چراگاه‌ها در بامیان ایجاد شده است.
پروژه «مدیریت پایدار زمین و جنگل‌ها به اشتراک جامعه» یکی از پروژه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری است که در پنج ولایت به شمول بامیان فعالیت می‌کند. این پروژه با همکاری تخنیکی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد تطبیق می‌شود. صندوق جهانی محیط زیست، این پروژه را تمویل می‌کند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۳:۱
Background image

توزیع ۱۰ هزار خریطه کنترول مگس خربوزه برای دهاقین ولسوالی حضرت سلطان سمنگان

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از توزیع ۱۰ هزار خریطه ویژه کنترول مگس خربوزه برای دهاقین ولسوالی حضرت سلطان خبر داد.
این برنامه از سوی مدیریت عمومی حفاظه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۴۳
Background image

برگزاری جلسه سکتوری زراعت و مالداری با حضور مؤسسات همکار در ولایت بامیان

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتوری زراعت و مالداری با حضور نمایندگان مؤسسات همکار، مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و سایر اشتراک‌کنندگان، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۳۷
Background image

سیر علمی محصلان پوهنځی زراعت از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
شماری از محصلان پوهنځی زراعت همراه با استادان خویش و با حضور رئیس پوهنځی زراعت، در چارچوب یک برنامه سیر علمی از بخش‌های مختلف ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت. . .

بازگشت به خبرها