به زودی ذخیره‌گاه‌های پیاز ولایت بلخ آماده بهره‌برداری می‌شود

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۶ - ۹:۳۸
به زودی ذخیره‌گاه‌های پیاز ولایت بلخ آماده بهره‌برداری می‌شود

۵ عقرب ۱۳۹۹
کار ساخت ذخیره‌گاه‌های جدید پیاز در ولایت بلخ تا ۸۰ درصد به پیش رفته و قرار است تا ۲۰ روز دیگر پایان یابد و این ذخیره‌گاه‌ها آماده‌ی بهره‌برداری شود.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی، کار ساخت ۳۰۰ ذخیره‌گاه پیاز در ولایت بلخ را با هزینه ۱۴۷ میلیون و ۷۰۱ هزار و ۴۰۰ افغانی، چند ماه قبل آغاز کرد. ۱۰ درصد این هزینه از سوی دهقانان مستفیدشونده تامین می‌شود.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ می‌گوید که با ساخت این ذخیره‌گاه‌ها چهار هزار و ۵۰۰ متریک‌تُن پیاز در این ولایت ذخیره می‌شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۷ - ۱۴:۵۹
Background image

برگزاری نشست در ریاست اراضی وزارت زراعت برای بررسی استملاک و تعیین قیمت زمین‌های بند للندر (شاه‌توت)

۲۷ عقرب  ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
در ریاست ع اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، نشست مهمی به منظور بررسی استملاک زمین‌ها، تعیین قیمت و موضوعات مربوط به اعطای بدیل ملکیت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۷ - ۱۴:۵۶
Background image

دیدار رئیس عمومی تحقیقات زراعت با رئیس زراعت کندز


۲۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
رئیس عمومی تحقیقات زراعت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی نصرت‌الله طلحۀ، همراه با یک هیئت در سفر خود به ولایت کندز، با مولوی نیاز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۷ - ۱۴:۵۱
Background image

به بهره‌برداری دو چکدم در ولسوالی نوزاد ولایت هلمند پس از تکمیل کار ساخت

۲۷ لړم ۱۴۰۴ هـ.ش

۲۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند و مؤسسات همکار، و براساس نیازها و درخواست‌های مردم، دو چکدم برای مهار و مدیریت مناسب آب. . .

بازگشت به خبرها