بهره‌برداری شبکه‌های آبیاری در هفته آب و برق از ولایت پروان آغاز شد.

content_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۲/۷ - ۱۷:۱۶
بهره‌برداری شبکه‌های آبیاری در هفته آب و برق از ولایت پروان آغاز شد.

۷ثور ۱۴۰۰
حشمت‌الله‌غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی، شیرشاه‌امیری معین زراعت و مالداری، فضل‌الدین عیار والی پروان، عبدالشکور قدوسی رئیس شورای ولایتی، شماری از مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و اداره محلی پروان شبکه‌آبیاری منطقه سابی خیل ولسوالی بگرام این ولایت را به بهره‌برداری سپردند.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در هفته آب‌و‌برق ۱۳۳ شبکه‌آبیاری را در ۱۱ ولایت تکمیل و در عین حال کار ۱۲۷ شبکه آبیاری دیگر را در ۱۴  ولایت آغاز کرد.
هم‌چنین در این هفته کار تنظیم ۱۵۱هزار  هکتار آبریزه در ۲۵ولایت کشور آغاز شد. ارزش مجموعی این پروژه‌ها بیش از  ۲.۸ میلیار افغانی است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۴:۳
Background image

برگزاری نشست هم‌آهنگی سکتور زراعت و انکشاف دهات در کندز

۱۶ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت کندز، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری به منظور هم‌آهنگی و پیشرفت با مؤسسات و نهادهای همکار، نشستی برگزار کرد. در این نشست مسئولان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۲:۴۷
Background image

مسوولان شرکت زراعتی وادی ننگرهار: از فارم سوم امسال نزدیک به سه هزار و سی تن جواری به دست خواهد آمد

۱۶ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان فارم سوم شرکت زراعتی وادی ننگرهار می‌گویند که امسال حدود ۴۰۳۰ جریب زمین در این فارم برای کاشت جوار اختصاص یافته است و بر اساس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۲:۳۴
Background image

وزارت زراعت بیش از یک هزار جریب زمین را به وزارت ترانسپورت و هوانوردی منتقل کرد

۱۶ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
مقامات ریاست اراضی وزارت زراعت می‌گویند که در مرکز ولایت بامیان و همچنین در ولسوالی خاکجبار ولایت کابل، به منظور ساخت ترمینال ترانسپورتی و. . .

بازگشت به خبرها