بهره‌برداری از شش پروژه چکدم در شش ولسوالی ولایت فاریاب

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۳ - ۱۵:۱۱
بهره‌برداری از شش پروژه چکدم در شش ولسوالی ولایت فاریاب

۲۳ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در سال مالی ۱۴۰۲ ساخت ۱۶ پروژه آبیاری چکدم را به ارزش ۴۰ میلیون افغانی در ۱۶ ولسوالی ولایت فاریاب از بودجه منبع واحد خود منظور کرده بود که کار ساخت آن تکمیل گردید است.
 از این میان، ۱۵ پروژه چکدم در ۱۵ واحد اداری این ولایت به‌جز ولسوالی خیبر به‌صورت موفقیت‌آمیز تحت نظارت هیات تخنیکی ولایتی شامل نمایندگان ریاست‌های شهرسازی و مسکن، اقتصاد، مقام ولایت و ریاست زراعت اجرا شد، اما به دلیل عدم توافق مردم محل، پروژه چکدم ولسوالی خیبر عملی نگردید.
از مجموع ۱۵ پروژه، شش پروژه چکدم مطابق نقشه و احجام کاری تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد و در جلسه‌ای با حضور هیات تخنیکی ولایتی، نمایندگان شرکت‌های قراردادی و رئیس زراعت فاریاب، مولوی جان مراد وقار به شرکت‌های قراردادی دستور داد تا در جهت رفع نواقص تخنیکی نه پروژه باقی‌مانده هرچه سریع‌تر اقدام نمایند.
چکدم‌ها به‌عنوان راهکاری مؤثر در مدیریت منابع آبی زیرزمینی و پشتیبانی از مناطق خشک شناخته می‌شوند و نقش مهمی در بهبود دسترسی به منابع آب در حوضه‌های آبی ایفا می‌کنند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۵۱
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۷۵ دهقان در ولسوالی نېش کندهار

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار به همکاری تخنیکی مؤسسه NRC و تحت نظارت مسؤولان زراعت و مالداری ولسوالی نېش، برای ۷۵ دهقان این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۴۹
Background image

توزیع پیاز، سیر و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه جوزجان

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری موسسه داکار، برنامه توزیع پیاز، سیر و کودهای کیمیاوی را برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه اجرا کرد.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۱:۳۷
Background image

توزیع بزهای شیری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی دولت‌آباد بلخ

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی برای بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های بی‌بضاعت، برای ۴۰ خانواده مستحق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ، بزهای شیری توزیع شد.
این برنامه از سوی. . .

بازگشت به خبرها