برگزاری مراسم افطاری و ختم قرآن کریم در ریاست زراعت بدخشان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۰:۵۴
برگزاری مراسم افطاری و ختم قرآن کریم در ریاست زراعت بدخشان

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان مراسم افطاری و ختم قرآن عظیم‌الشان را به مناسبت ماه مبارک رمضان برگزار کرد.
بر بنیاد معلومات، ختم قرآن کریم که در شب دوم ماه مبارک رمضان در نماز تراویح آغاز شده بود، شب گذشته (۱۴ رمضان المبارک) تکمیل شد.
به همین مناسبت، مراسم افطاری به میزبانی مولوی امان‌الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان برگزار گردید که در آن، مولوی محمد ایوب خالد والی بدخشان، ملانیک محمد حاجی ملنگ قومندان امنیه، ملاخان محمد حاجی اسد رئیس دفتر مقام ولایت، معاونین ریاست استخبارات و جمعی از مسئولان ملکی و نظامی این ولایت حضور داشتند.
در پایان این محفل، رئیس زراعت از حضور مهمانان ابراز سپاس نموده و مراسم با دعای اشتراک‌کنندگان برای تحکیم نظام اسلامی، وحدت امت مسلمه و رشد اقتصادی کشور خاتمه یافت.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۰:۶
Background image

توزیع وسایل مالداری برای ۲۹۱ مستفیدشونده در ولسوالی چهار بولک

۲۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای حمایت از مالداران، وسایل و تجهیزات مالداری برای ۲۹۱ نفر مستفیدشونده در ۷ قریه ولسوالی چهار بولک توزیع گردید. این برنامه پس از سروی قبلی مستفیدشوندگان و سپری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۰:۵
Background image

توزیع وسایل نجات به ارزش بیش از ۱٫۸ میلیون افغانی در ننگرهار

۲۷ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۷ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با همکاری تخنیکی اداره مهاجرت دنمارک «دانچر رفوجی کونسل» و حمایت مالی اتحادیه اروپا و. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۰:۵
Background image

توزیع کنجاره متراکم ترکیبی برای مالداران ولسوالی چمتال

۲۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ اعلام کرد که روند توزیع کنجاره متراکم ترکیبی برای مالداران ولسوالی چمتال این ولایت تطبیق گردید.
بر اساس معلومات ارائه‌شده، این. . .

بازگشت به خبرها