برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در بلخ

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۹:۴۰

۲۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ جلسه‌ای را تحت عنوان «سکتور زراعت و انکشاف دهات» به ریاست حافظ محمد موسی مبین برگزار کرد.
جلسه با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید آغاز شد و سپس رئیس جلسه ضمن خوش‌آمدگویی به اشتراک‌کنندگان، بر بهبود فعالیت‌های سکتور زراعت و انکشاف دهات و تشویق همکاران این سکتور برای تلاش‌های بیشتر در راستای خدمت به مردم تأکید کرد.
او از موسسات خواست تا در بخش کمک به مهاجرین، ساخت و ساز چک‌دم‌ها و توزیع تخم‌های اصلاح‌شده بذری برای مردم نیازمند همکاری نمایند.
در ادامه، مسئول موسسه انکشافی سنایی گزارش کاری خویش را ارائه کرد و سپس در بحث آزاد، مشکلات و پیشنهادات اعضا برای تطبیق بهتر و به موقع پروژه‌ها مورد بررسی قرار گرفت.
جلسه در فضایی تعاملی با دعائیه به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۴:۵۱
Background image

روند سروی و تثبیت چراگاه‌ها در غور آغاز می‌شود؛ رئیس اراضی وزارت زراعت بر شفافیت و دقت در اجرای امور تأکید کرد

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش ۲۹ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
به رهبری مولوی محمود مظلوم، رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور آغاز روند سروی و تثبیت چراگاه‌های ولایت غور و ایجاد هماهنگی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

بررسی امور مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت پنجشیر

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیأتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی همه‌جانبه امور مالی و اداری و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

بررسی وضعیت اداری و مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت کاپیسا

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هییتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی وضعیت اداری و مالی و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از ریاست. . .

BACK TO NEWS