برگزاری جلسه آگاهی‌دهی درباره سند چهارچوب صلح و انکشاف برای کارمندان ریاست زراعت دایکندی

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۷ - ۱۵:۸
برگزاری جلسه آگاهی‌دهی درباره سند چهارچوب صلح و انکشاف برای کارمندان ریاست زراعت دایکندی

۱۷ حوت ۱۳۹۹
جلسه آگاهی‌دهی درباره سند چهارچوب صلح و انکشاف افغانستان برای کارمندان ریاست زراعت برگزار شد.
در این جلسه سید عبدالواحد فیروزی رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی درباره‌ی محتویات کلی این سند به مدیران و کارمندان ریاست زراعت معلومات داد و تأکید کرد که تمام مدیران و کارمندان، برنامه‌ها و فعالیت‌های‌شان را با این سند هم‌گام سازند تا بیش‌ترین کمک به دهقانان، مالداران و باغداران در سطح ولسوالی‌های این ولایت صورت بگیرد.
متعاقباً پریزنتیشن سند چهارچوب صلح و انکشاف افغانستان توسط مدیر پلان و برنامه‌ی ریاست زراعت برای مدیران و کارمندان ارائه شد. هم‌چنین درباره‌ی وظایف، اهداف و شاخص‌هایی که برای وزارت زراعت در چهارچوب صلح و انکشاف افغانستان تعیین گردیده، معلومات ارائه کرد تا بخش‌های مربوطه در روشنایی چهارچوب صلح و انکشاف افغانستان بتوانند ارائه‌ی خدمات مؤثر را برای دهاقین فراهم کنند و از سوی دیگر به اهداف تعیین شده دست یابند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۰:۷
Background image

دیدار رئیس زراعت غزنی با قوماندان امنیه آن ولایت

۲۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
 مولوی محمد اسماعیل شکیب رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی  با مخدوم عالم ربانی  قوماندان امنیه آن ولایت دیدار کرد.
در این دیدار، روی مشکلات موجود در بخش‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۰:۷
Background image

سروی پروسس لبنیات در مرکز ولایت نیمروز 

۲۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز  همراه با نماینده مقام ولایت، نماینده ریاست اقتصاد و نماینده موسسه  او اچ ای، به منظور سروی خانواده‌های بی‌بضاعت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۲۶
Background image

افتتاح کمپاین ملی نهال‌شانی سال ۱۴۰۵ در غزنی

۲۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مراسم افتتاح کمپاین ملی نهال‌شانی سال ۱۴۰۵ با شعار «احیای زمین، سنت پیامبر (ص)» در محوطه پوهنتون غزنی برگزار شد. در این مراسم معاون مقام ولایت غزنی، رئیس حفاظت محیط. . .

بازگشت به خبرها