برگزاری برنامه آموزشی پلان‌گذاری، گزارش‌نویسی و ارزیابی در وزارت زراعت

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۲/۲۰ - ۱۵:۳۴
برگزاری برنامه آموزشی پلان‌گذاری، گزارش‌نویسی و ارزیابی در وزارت زراعت

۲۰ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، برنامه آموزشی پلان‌گذاری، گزارش‌نویسی و کارشیوه اجراآت را برای شماری از کارمندان مرکزی این وزارت در کابل برگزار کرد.
در این برنامه آموزشی، اشتراک‌کنندگان با مفاهیم پلان‌گذاری و انواع آن، اصول گزارش‌نویسی و شیوه‌های تهیه گزارش، همچنان میکانیزم ارزیابی کارکنان خدمات ملکی آشنا می‌شوند. قرار است این برنامه آموزشی برای مدت پنج روز ادامه یابد.
مسئولان ریاست امور کارکنان وزارت زراعت هدف از راه‌اندازی این برنامه را ارتقای ظرفیت مسلکی کارمندان و بهبود روند اجراآت اداری در سطح وزارت عنوان کردند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۴:۱۲
Background image

حاصلات شفتالو در کشور به بیش از ۶۵ هزار متریک تُن رسید

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
بر بنیاد آمار ریاست احصاییه و معلومات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۶۵ هزار و ۳۴۱ متریک تُن شفتالو از باغ‌های کشور به‌دست آمده است.
ولایت‌های هرات،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۴:۷
Background image

در کندهار کار ساخت یک چک‌دم بزرگ به هزینه ۱۶ میلیون افغانی آغاز شد

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان از بودجه انکشافی خویش کار ساخت یک چک‌دم بزرگ را در قریهٔ کندلان ولسوالی کښته شاولیکوت ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۳:۳۲
Background image

در هلمند برای هزاران دهقان مستحق تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع می‌شود

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به سعی و تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند و با همکاری مالی مؤسسه خیریه «نسل‌های آینده افغانستان»، روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده. . .

بازگشت به خبرها