برپایی سومین جشنواره گل زعفران در سرپل با نمایشگاه محصولات زراعتی

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۹/۷ - ۱۳:۱۸
برپایی سومین جشنواره گل زعفران در سرپل با نمایشگاه محصولات زراعتی

۷ قوس ۱۳۹۸

سومین جشنواره گل زعفران و نمایشگاه محصولات زراعتی و صنایع دستی در ولایت سرپل با حضور عبدالقادر آشنا والی این ولایت، مسوولان محلی دولتی و موسسات همکار در سکتور زراعت، نماینده‌گان جامعه مدنی، شورای موی‌سفیدان، انجمن‌های زعفران‌کاران، کوپراتیف‌های زراعتی و گروپ‌های کوچک دهاقین، زنان زراعت‌پیشه و زعفران‌کار و وکلای نواحی در مرکز این ولایت برگزار گردید.

عبدالکبیر فرزام رییس زراعت، آبیاری و مالداری سرپل پیرامون دست‌آوردهای کشت زعفران در طی ۱۰ سال گذشته در ولایت سرپل و اهمیت اقتصادی آن در بازارهای داخلی و خارجی و حمایت دولت از دهقانان زعفران‌کار صحبت کرد.

پس از آن، عبدالقادر آشنا، والی سرپل روی پیش‌رفت‌ها و مشکلاتی که در تولید، پروسس و بسته‌بندی زعفران وجود داشت سخنرانی کرد و خواهان همکاری‌های هر چه بیش‌تر وزارت زراعت در این بخش شد.
در این جشنواره بر علاوه نمایشگاه محصولات زراعتی صنایع دستی زنان نیز به نمایش گذاشته شد.
باید گفت که افغانستان در تولید زعفران طرح پنج‌ساله‌اش را در دو سال تطبیق کرده و در حال حاضر سومین تولیدکننده‌ی زعفران در جهان است. از لحاظ کیفیت، زعفران افغانستان جایگاه نخست جهانی را دارد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب از ولایت کندهار به کشور روسیه

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب به ارزش یک صد هزار دالر  از سوی شرکت خصوصی «کندا فروت» در همکاری با وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان طی برنامه‌ای در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۵۲
Background image

توزیع کیت‌های سیروسرویلانس بیماری بروسلوز برای مسئولان کلینیک‌های صحی حیوانی ولایت کابل

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، روند توزیع کیت‌های سیروسرویلانس بیماری بروسلوز را برای مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۵۰
Background image

بازدید رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت از کمپنی میلکو در ولایت کندهار

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به ولایت کندهار، از کمپنی «میلکو» بازدید به عمل آورد.
در. . .

بازگشت به خبرها