برنامه دیدار تجار با‌ تجار در سی‌ومین نمایشگاه محصولات زراعتی دایر شد 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۶ - ۱۰:۲
برنامه دیدار تجار با‌ تجار در سی‌ومین نمایشگاه محصولات زراعتی دایر شد 

برنامه دیدار تجار با تجار با حضور داشت مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، شماری از روسا، مشاوران سکتور زراعت و اتاق زراعت و مالداری، دهقانان متشبثین سکتور خصوصی اشتراک کرده در نمایشگاه زراعتی بادام باغ دایر گردید.
معین زراعت و مالداری در محفل بی تو بی سخنرانی نموده گفت«خوشحالم که در روز آخر نمایشگاه اشتراک می‌کنیم و الحمدلله نمایشگاه در فضای امن و موفقانه سپری شد، این برنامه هم برای دیدار تاجران و دهقانان دایر شده تا باهم ببینند و از کار و‌ بار یکدیگر باخبر شوند، مردم ما در ۴۵ سال گذشته تکلیف‌های زیادی دیده اند و نیاز به کار  و خدمت دارند، کوشش‌ داریم که برای مردم به هر شکلی که شده خدمت کنیم، از تمام اشتراک کننده گان نمایشگاه از قلب تشکری می‌کنیم، هر روز به این فکر هستیم که چه کاری برای مردم کنیم تا برای شان سهولت بیاید، نیاز است زن و‌ مرد مشترک کار کنیم و برویم‌ به سمت خود کفایی».
بعدا اشتراک کننده گان مشکلات، نیازمندی‌ها و پیشنهادات خویش را به منظور پیشرفت کار شان و آوردن سهولت‌ها در امورات دولتی مطرح ساختند و از طرف معین وزارت زراعت به سوالات و‌ نظریات شان پاسخ داده شد.
در اخیر این برنامه قرار داد همکاری میان چند شرکت زراعتی ‌ و مالداری به امضا رسید.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۷
Background image

برگزاری نشست مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات در وزارت زراعت

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
نشستی به‌منظور مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات کشور به ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی عبدالحق مخدوم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۸:۲۸
Background image

آغاز کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی در سمنگان

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی از سوی مدیریت عمومی حفظ نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در شماری از ساحات این ولایت آغاز شده است.
به گفته. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۸:۲۶
Background image

در دو ولسوالی ولایت هلمند، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای صدها تن از دهقانان توزیع شد

۱۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۸ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند در هماهنگی با این اداره و با حمایت مالی مؤسسه «افغانستان نسل‌های آینده»، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و. . .

بازگشت به خبرها